Stijlvolle poster 'Agent Carter'

Hayley Atwell ziet er niet verkeerd uit met dat pistool in haar hand.

Jim Pedd, 11 december 2014 10:11

Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. is voorlopig op winterpauze en dus is het bijna tijd voor de tweede Marvel-serie die op ABC te zien is, Agent Carter. Nu is er een gloednieuwe poster van de serie vrijgegeven, waarop we hoofdrolspeelster Hayley Atwell zien, compleet met pistool.
In de serie draait het om de rol van Peggy Carter in de Strategic Scientific Reserve (SSR). Omdat de Tweede Wereldoorlog eindelijk voorbij is en de mannen terug keren van het front, komt ze weer in de marges terecht. Peggy zou natuurlijk veel liever weer in actie treden en de oude bekende Howard Stark (Dominic Cooper) biedt daar een perfecte kans voor.

Hij wordt ervan beschuldigd zijn dodelijkste wapens voor geld aan iedereen te geven, en dus neemt hij contact op met Peggy. Zij is de enige die hij nog kan vertrouwen en zij moet de verantwoordelijken opsporen, de wapens vernietigen en zijn naam zuiveren. Aan haar zijde zijn butler, Edwin Jarvis (James D’Arcy), om te helpen bij het onderzoek en het opsporen van zij die verantwoordelijk zijn voor het gebruik van deze massavernietigingswapens. Maar Jarvis, die een man van gewoonte is en een strikte dagelijkse routine heeft, moet grote veranderingen in zijn leven aanbrengen om Peggy bij te kunnen houden.

Mocht ze betrapt worden tijdens deze geheime missies voor Stark, zou Peggy als verrader aangemerkt kunnen worden en de rest van haar leven in de gevangenis door moeten brengen. Of erger… Terwijl ze dieper in het onderzoek duikt, ontdekt ze dat niet iedereen is wie hij lijkt en dat Stark misschien niet zo onschuldig is als hij claimt.

Agent Carter gaat op 6 januari in première in de Verenigde Staten en al zeven afleveringen tellen. Naast Atwell, Cooper en D’Arcy zijn er nog rollen voor Costa Ronin, Lyndsy Fonseca, Shea Whigham, Enver Gjokaj en Chad Michael Murray.Lees meer over: Agent Carter, Marvel, ABC, agents of shield, ayley atwell, dominic cooper, james darcy, costa ronin, lynsy fonseca, shea whigham, enver gjokaj, chad michael murray

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws