'Game of Thrones'-fans kunnen heel veel nieuws verwachten

HBO belooft om heel wat nieuwe content in de Game of Thrones-franchise te produceren.

Jim Pedd, 1 juli 2021 om 06:00

HBO-baas Casey Bloys vertelde dat er heel druk gewerkt wordt aan heel wat nieuwe content rond Game of Thrones. Want hoewel die serie al een tijdje voorbij is, werkt men wel aan heel wat nieuwe content.
De eerste toevoeging daarvan wordt in 2022 uitgebracht en heet House of the Dragon. Dat is de enige serie waar men al ja tegen gezegd heeft, de rest volgt snel.

Heel veel nieuws
"Het goede nieuws is, dat alles wat je gerelateerd aan Game of Thrones doet, meteen nieuws wordt. Een scenario dat in ontwikkeling is, of een script dat gepitcht wordt, wordt nieuws en er wordt onvermijdelijk over geschreven en mensen nemen aan dat ze in productie zijn," aldus Bloys.

Maar: "alleen House of the Dragon is in de maak, de rest is in ontwikkeling en gaan we vanzelf knopen over doorhakken." Er is dus een boel in de maak, maar nog niets is officieel. "We hebben nog niets anders groen licht gegeven, maar wel veel andere projecten in ontwikkeling."

Daaronder bevinden zich een verfilming van de boeken Tales of Dunk & Egg, maar ook rond 9 Voyages, Flea Bottom, 10.000 Ships en een animatieserie. De komende jaren kunnen we dus heel erg veel nieuwe content verwachten in de franchise.
Bron: Deadline

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Casey Bloys, George RR Martin

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws