'Game of Thrones'-acteur als Sinestro in 'Green Lantern'-serie?

'Game of Thrones'-acteur in 'Green Lantern'-serie?

Tobias Menzies (Game of Thrones) zou de schurk eventueel gaan spelen.

Bram de Groot, 1 juli 2021 om 13:38

Met HBO Max heeft Warner Bros. een nieuw kanaal voor de vele producties gebaseerd op de strips van DC Comics. Naast DC Super Hero High, Peacemaker, Justice League Dark en een prequelserie op The Batman komt er ook een serie over de wereld van de Green Lanterns.
De serie komt van producent Greg Berlanti en Seth Grahame-Smith is de showrunner. Eerder werd duidelijk dat zij gaan samenwerken met de acteurs Jeremy Irvine en Finn Wittrock die respectievelijk de Lanterns Alan Scott en Guy Gardner gaan spelen. Ook de Lanterns Jessica Cruz en Simon Baz zullen te zien zijn.

Maar wie speelt Sinestro?
Zonder de schurk Sinestro kunnen de Green Lanterns waarschijnlijk niet bestaan. Warner Bros. zou op zoek zijn naar de acteur die de rol moet gaan spelen. Volgens The Illuminerdi zou de studio uitgekomen zijn bij Tobias Menzies. Hij speelde Edmure Tully in Game of Thrones.

Volgens de website is Sinestro in de serie "de strategische commandant van het korps en alle Lanterns volgen zijn bevelen zonder enige twijfel op. Hoewel hij wordt vereerd om zijn ongeëvenaarde wilskracht en wijsheid, ligt er een donkerder lot in het vooruitzicht."

Je kent Menzies ook uit series als The Crown, waarin hij prins Philip speelt, en Outlander, waarin hij te zien is als Frank/Jonathan Randall.

Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Green Lantern, Finn Wittrock, Guy Gardner, HBO Max, Warner Bros

Populair nieuws