Serie 'The Last of Us' vindt ook Sarah

The Last of Us komt waarschijnlijk in 2022 naar HBO als serie.

Bram de Groot, 01-07-2021 13:02

Na heel wat verfilming van games voor het witte doek, komt er nu ook een grootse serie over een bekende game. HBO werkt namelijk aan The Last of Us, gebaseerd op de bekende game uit 2013 van Sony Computer Entertainment. Nu is er weer een nieuwe naam aangetrokken.
Via Deadline wordt duidelijk dat de jonge actrice Nico Parker de rol gaat spelen van Sarah, de dochter van Joel Miller. Deze man wordt gespeeld door Pedro Pascal. Parker ken je mogelijk van haar rol in de Disney-film Dumbo. Pascal is uiteraard Mando uit The Mandalorian.

Parker is de dochter van actrice Thandiwe Newton. Haar personage Sarah is in de games slechts kort te zien, maar de herinneringen aan zijn dochter geven Joel hoop op zijn reis en zorgt voor de band met Ellie (Bella Ramsey) naarmate het verhaal vordert. De kans is groot dat het personage een grotere rol krijgt in de serie.

The Last of Us - seizoen 1
Het eerste seizoen bevat vooral delen uit de eerste game, maar er zouden ook al zaken uit het vervolg te zien zijn. De opnames voor The Last of Us moet later dit jaar aanvangen en er zijn ook rollen voor Merle Dandridge (The Night Shift, Sons of Anarchy) en Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate).

In The Last of Us wordt een vijandige wereld geteisterd door ziektes en ontmoeten Joel en Ellie elkaar onder wanhopige omstandigheden. Ze moeten op elkaar vertrouwen om de onmenselijke reis door wat eens de Verenigde Staten waren te overleven.

Bron: comicbookmovie

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Serie, Pedro Pascal, Matthew McConaughey, Mahershala Ali

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ging 'Dan' uit Roseanne nu wel of niet dood?

Ging 'Dan' uit Roseanne nu wel of niet dood?

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader