Liam Neeson-film 'Unknown' uit 2011 krijgt een prequelserie

Liam Neeson-film 'Unknown' krijgt een prequelserie

De film Unknow uit 2011 krijgt van de zender TNT een prequelserie.

Bram de Groot, 2 juli 2021 om 06:37

Liam Neeson keert terug naar de wereld die hij in 2011 tot leven wekte in de actiethriller Unknown, samen met regisseur Jaume Collet-Serra (The Shallows, Jungle Cruise). Er komt namelijk een prequelserie op de Amerikaanse zender TNT.
Verwacht Neeson overigens niet voor de camera's. De acteur zal alleen als uitvoerend producent aanwezig zijn, evenals Collet-Serra die ook een of meerdere afleveringen zal regisseren. Volgens Deadline focust de serie zich op een nieuwe personage dat niet veel afwijkt van de Dr. Martin Harris van Neeson.

Unknown krijgt prequelserie
Dat nieuwe personage duikt eveneens in een 'mind-bending' avontuur vol wendingen. Het script voor de pilot wordt geschreven door Sean Finegan (Free Fall). Voorlopig is nog niet bekend wanneer de serie op TNT moet verschijnen.In de film Unknown uit 2011 ontwaakt Dr. Martin Harris na een auto-ongeluk in Berlijn, om te ontdekken dat zijn vrouw hem niet meer herkent en dat een andere man zijn identiteit heeft overgenomen. Genegeerd door ongelovige autoriteiten en opgejaagd door mysterieuze huurmoordenaars is Martin moe en alleen. Met hulp uit onverwachte hoek begint hij een avontuur, waarbij hij gaat twijfelen aan zijn geestelijke gesteldheid en zijn echte identiteit.


Bron: Deadline

Lees meer over: Unknown, Liam Neeson, TNT, Jaume Collet Serra

Populair nieuws