search
Drukte op Netflix: meer dan 10 nieuwe series deze week
Series / Streaming-diensten

Drukte op Netflix: meer dan 10 nieuwe series deze week

We hebben weer een mooi nieuw weekoverzicht voor je, vol nieuwe toevoegingen die aan Netflix zijn gedaan.

Het was een behoorlijk drukke week op Netflix. Er zijn meer dan tien nieuwe series toegevoegd, wat hoort bij het begin van een nieuwe maand. We duiken er meteen in, en beginnen met nieuwe afleveringen!

Legends of Tomorrow (S06E08): Als de Legends een alien volgen naar 1891, neemt de geschiedenis een andere wending in het niet zo Wilde Westen. John rekent op Gary om een mythische fontein te vinden.

The Flash (S07E14): Terwijl Allegra probeert haar gevaarlijke nicht te veranderen, nemen Barry en Iris vrij van hun werk. Joe duikt in het verleden van Kristen Kramer.

Rick and Morty (S05E02): De Smiths worden opgejaagd door inktvis-aliens, dus heeft Rick een lokfamilie gecreëerd. Of zijn ze echt? Kunnen de klonen klonen maken? Wie is echt? Ben jij echt?

Somos: Het leven van de inwoners van het Mexicaanse grensstadje Allende wordt overgenomen door een machtig kartel, met tragische gevolgen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.

Sophie: A Murder in West Cork (1 seizoen): Een schokkende moord op het Ierse platteland leidt tot een steeds ingewikkeldere zoektocht naar gerechtigheid die tientallen jaren duurt en de landsgrenzen overschrijdt.

Mad For Each Other (1 seizoen) : Een man en een vrouw ontdekken tot hun stomme verbazing dat ze buren zijn en een psychiater delen, en dat het onmogelijk is om uit elkaars buurt te blijven.

The Seven Deadly Sins (5 seizoenen): Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

Black Lightning seizoen 4: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.

Sterrenstraal seizoen 4: Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!

Too Hot to Handle seizoen 2: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Generation 56K: Nadat ze een band opgebouwd hebben tijdens het modem-era waarin je maximaal 56K kon behalen, ontmoeten Matilda en Daniel elkaar bij toeval weer. Kan hun vriendschap tot meer verworden?

Young Royals: Prince Wilhelm past zich aan een nieuw leven aan een prestigieuze kostschool aan. Het blijkt moeilijker dan gedacht.

Vikings seizoen 6: Het laatste seizoen van Vikings, kijkt naar de wijze waarop het de zoons van Ragnar vergaat.

Mortel seizoen 2: Als Obé terugkeert, begint hij een leger aan volgelingen te verzamelen op school en is het aan Sofiane, Victor en Luisa om een ramp af te wenden.

Big Timber: Een no-nonsense houthakker en zijn loyale crew vechten tegen de elementen en machines om waardevol hout weg te halen van Vancouver Island.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen