Goed nieuws: 'The Flash' brengt drie castleden terug voor het achtste seizoen

The Flash brengt drie van zijn castleden terug voor het aankomende achtste seizoen.

Jim Pedd, 02-07-2021 11:43

Het zevende seizoen van The Flash is nog niet voorbij, maar fans kijken vast naar de toekomst van de hitserie van The CW. Het achtste seizoen wordt nog in nevelen gehuld, maar langzaam klaren die op.
Vandaag horen we namelijk dat drie van de oorspronkelijke sterren van de serie getekend hebben bij Warner Bros. Television om weer een achtste seizoen te maken.

Terugkerende castleden
Het gaat om Jesse L. Martin, Candice Patton en Danielle Panabaker. Zij zullen dus allemaal terugkeren in de serie van The CW en voegen zich daarmee bij Grant Gustin, die naar verluidt eerder al tekende voor zijn terugkeer.

Dat nieuws komt na het vertrek van twee andere originele castleden: Tom Canavagh en Carlos Valdes. Zij vertrokken dit seizoen, nadat ze sinds het begin bij de serie betrokken waren.

Hoe The Flash in het achtste seizoen zijn draai wil vinden zonder deze cruciale castleden is nog niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk gaan we daar wel meer over leren. Tot nu toe vangt men het verlies op door meer in te zoomen op andere personages, en dan met name de vrouwelijke helden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Grant Gustin, Arrowverse, The CW, Jesse L martin, Danielle Panabaker, Candice Patton

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix