search
'Loki'-fans draaien door na nieuwe onthulling
Series / Nieuws

'Loki'-fans draaien door na nieuwe onthulling

Ze zijn echt dolblij met de verschijning van een bekend Marvel-personage in hun serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Loki gaat nu al richting zijn eindspel. Nog maar twee afleveringen en dan is het eerste seizoen namelijk al voorbij. En in aflevering vier zit een moment waar fans van de serie heel erg blij mee zijn.

Het gaat om een relatief klein moment in de serie, waarin een fanfavoriet personage uit de Thor-films op komt dagen voor een hilarische korte cameo, die meteen opsomt waarom er zoveel op het spel staat voor Marvel-acteurs die nog jaren van hun rol kunnen genieten.

Een terugkeer
in de nieuwe aflevering wordt Loki wederom gearresteerd door de Time Variance Authority. Mobius gooit 'm daarop in een speciale cel, waarin Loki continu aangepakt wordt door Lady Sif.

Haar hebben we niet meer gezien sinds 2015 in een serie en sinds 2013 in een Marvel-canon productie, namelijk de film Thor: The Dark World. Wel weten we dat Lady Sif terugkeert in de film Thor: Love and Thunder.

Maar met deze terugkeer zijn fans dolblij, en dat laten ze duidelijk merken. We doen een greep uit de vele reacties op sociale media:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen