'Avatar: The Last Airbender'-makers geven het toe: deze aflevering was helemaal niets

Avatar-makers erkennen mislukte aflevering

De makers van Avatar: The Last Airbender erkennen dat niet elke aflevering een succes was.

Jim Pedd, 2 juli 2021 om 14:14

De makers van Avatar: The Last Airbender erkennen dat de meest bekritiseerde aflevering van de animatieserie verre van de beste is. Verleden jaar was een bijzonder jaar voor de franchise.
Zo werd namelijk besloten om de serie op Netflix te zetten en mochten makers, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, aan de slag met Avatar Studios met heel wat nieuw materiaal.

Slechte aflevering
In de eerste reeks afleveringen zien we er eentje genaamd The Great Divide, waarin de jonge helden Aang, Katara en Sokka in een langlopend conflict tussen rivaliserende clans terecht komen. De aflevering werd flink bekritiseerd.

Martino en Konietzko bespraken recent tijdens de podcast van de serie, Braving the Element, deze aflevering. Ze noemden het een 'filler'-aflevering, die enkel gemaakt was om tijd te rekken. "De meest bekende is The Great Divide, eentje die denk ik inderdaad heel erg als filler voelt."

Konietzko vulde DiMartino aan: |Hij is verschrikkelijk. Maar ja, je hebt een groot gat. Een groot leeg gat. En dit is filler. Ik was er niet tevreden over."

Tegelijk hoort het erbij dat series soms dit soort afleveringen maken.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar, Avatar The Last Airbender, Nickelodeon, Bryan Konietzko, Michael Dante DiMartino

Populair nieuws