search
Dit zijn de schokkende onthullingen van 'Loki'
Series / Featured

Dit zijn de schokkende onthullingen van 'Loki'

De serie Loki heeft heel wat grote onthullingen voor je in de nieuwe aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De vierde aflevering van Loki is nu te zien op Disney+. En die laat heel wat grote onthullingen en ontwikkelingen zien. We duiken er zo meteen in, maar waarschuwen je eerst vast: dit bericht bevat SPOILERS.

De vierde aflevering droeg de titel The Nexus Event en is geregisseerd door Kate Herron en geschreven door Eric Martin. We duiken er nu in.

De onthullingen
1. De aflevering opent op Asgard, waar een jonge Sylvie gearresteerd wordt voor misdaden tegen de heilige tijdlijn. De TVA blijkt dus extreem bruut, maar Sylvie wist te ontkomen van Ravonna Renslayer die op dat moment een Hunter was. Sindsdien is Sylvie op de vlucht en daarom háát ze de TVA zo.

2. Op Lamtentis-1 accepteren Sylvie en Loki de aankomende dood. Sylvie onthult dat ze al haar hele leven op de vlucht is en dat ze niet had moeten bestaan.

3. Uiteindelijk weten Mobius en de andere mensen van de TVA het dynamische duo gevangen te nemen. Mobius is boos dat Loki hem verraden heeft, maar voordat hij in de cel belandt, meldt Loki even gauw dat de TVA tegen Mobius liegt. Die gelooft hem niet. In de cel wordt Loki geconfronteerd door een woedende Lady Sif.

4. Tegen B-15 zegt Mobius dat de TVA altijd gelogen heeft volgens Loki. Dat is het begin van problemen, want Mobius besluit uiteindelijk om Loki te helpen bij het verslaan van de Time Keepers. En ineens wordt Mobius gedood door niemand minder dan Ravonna!

5. Loki en Sylvie komen voor de Time Keepers te staan om daar geëxecuteerd te worden. Ze weten echter van hun bewakers en Ravonna te winnen, waarna Sylvie het hoofd van een Time Keepers afhakt. Die blijkt een reboot te zijn, waarmee meteen duidelijk is dat er iets anders aan de hand is.

6. Tijdens het gevecht komt Loki om het leven (hij wordt aangeraakt met zo'n bizarre staf en lost op). Maar hij wordt elders wakker, waar hij drie andere varianten van zichzelf leert kennen.

7. De komende aflevering leren we hopelijk hoe het ervoor staat met de TVA, want Sylvie staat op het punt om Ravonna te dwingen haar 'alles' te vertellen.



Aanbevolen artikelen