Netflix onthult de Dood in veelbelovende serie 'The Sandman'

Netflix onthult de Dood in serie 'The Sandman'

De serie The Sandman ziet er behoorlijk intrigerend uit en wordt nu opgenomen.

Jim Pedd, 3 juli 2021 om 10:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een setfoto van Netflix-serie The Sandman onthult mogelijk onze eerste blik op het personage Death of the Endless, dat gespeeld gaat worden door actrice Kirby Howell-Baptiste.
Een fan wist foto's van de productie te knippen die nu gaande is in Londen. Daarbij wist de fan ook Howell-Baptiste te fotograferen in een bijzonder zwart kostuum dat doet denken aan de Goth-achtige outfits die de Dood droeg in de comics van Neil Gaiman.

De Dood
Hieronder kan je de beelden zien van Kirby Howell-Baptiste als de dood:Toen Netflix de actrice castte als de dood, was er meteen kritiek. In de comics is het namelijk een bijzonder bleek personage. Voor fans paste het daarom niet om een zwarte actrice te casten in de rol. En die woede leidde meteen tot een reactie van Gaiman.

"Het werk maakt mij eindeloos veel uit. De afgelopen dertig jaar heb ik met succes gevochten tegen slechte Sandman-films. Het interesseert mij niet dat mensen die Sandman niet gelezen hebben of het niet begrijpen, en zeuren over een non-binaire Desire of een Death die niet wit genoeg zou zijn. Kijk de serie en oordeel dan."
Bron: Reddit

Lees meer over: The Sandman, Netflix, Kirby Howell Baptiste, Neil Gaiman

Populair nieuws