search
Dit moet 'Powerpuff' doen met zijn nieuwe pilot
Series / Nieuws

Dit moet 'Powerpuff' doen met zijn nieuwe pilot

Actrice Dove Cameron vertelt wat Powerpuff moet doen om het toch tot een goed einde te brengen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Oorspronkelijk ging het wel soepeltjes met de productie van Powerpuff. The CW besloot een pilot te bestellen en castte Chloe Bennet, Dove Cameron en Yana Perrault in de hoofdrollen.

Velen hadden verwacht dat de serie groen licht zou krijgen voor het herfstseizoen, maar The CW besloot na het zien van de pilot dat de boel niet goed genoeg was. Waar het aan lag is nooit volledig uitgelegd, maar de serie zou 'te campy' zijn geweest.

Alles moet goed zijn
Actrice Cameron sprak met ComicBook en vertelde tijdens dat interview over de serie en hoe deze er nu voor staat. Ze legde onder meer uit dat er hard gewerkt wordt om de serie opnieuw vorm te geven zodat deze zal en kan voldoen aan de hoge verwachtingen van fans.

"Ik kan je niet al te veel vertellen. Maar we gaan terug keren, nemen de boel opnieuw op en nemen qua toon en stijl een iets andere aanpak," aldus Cameron.

"Het is iets dat je niet fout wil doen en waarbij het heel makkelijk is om het fout te doen. Het is net zoiets waarbij mensen van buitenaf zullen zeggen: 'Hoe ga je dit doen?' En is iets waar wij naar kijken en het uit proberen te zoeken. We willen het echt goed doen, en doen het voor de fans. We houden echt heel erg van wat we hadden, maar denken ook dat het net iets beter kan."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen