'Batwoman' lijkt een paar toffe personages te introduceren

'Batwoman' lijkt toffe personages te introduceren

De serie Batwoman bevat in het derde seizoen een aantal hele toffe nieuwe personages.

Jim Pedd, 3 juli 2021 om 09:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen van Batwoman kwam een paar dagen geleden tot een einde. Maar fans kijken al uit naar de toekomst van de serie van The CW.
Mooi is bijvoorbeeld hoe het tweede seizoen concludeerde met twee cliffhangers. Die hinten naar de ware ouders van Ryan Wilder, ofwel Batwoman, maar ook naar de komst van Poison Ivy. En alsof dat niet genoeg is, lijken er meer bekende personages te gaan debuteren in de serie.

Renee Montoya
De doorgaans welingelichte site The Illuminerdi weet te melden dat Renee Montoya in het derde seizoen zit. Een omschrijving voor het personage luidt dat men zoekt naar een Latinx of Afro-Latinx actrice ergens halverwege de dertig, met een actrice die "zich identificeert als LHBTIQA+".

Renee vertrok in de comics bij het Gotham Police Department omdat de niet blij was hoe er omgegaan werd met de gemarginaliseerde burgers van Gotham. Ze besluit om de stad maar op te ruimen op haar eigen manier.

Ook stelt The Illuminerdi nog dat een ander personage naar de serie komt: Jada Jet (een zwarte vrouw ergens in de veertig en de CEO van een groot bedrijf). Wat voor rol zij precies gaat krijgen is niet helemaal duidelijk.

Dit jaar komt er nog een derde seizoen.
Bron: The Illuminerdi

Lees meer over: Batwoman, The CW, Arrowverse, Javicia Leslie

Populair nieuws