Eindelijk verwoestende details 'Star Trek: Coda' trilogie!

Eindelijk verwoestende details 'Star Trek: Coda'

Star Trek: Coda wordt een nieuwe boektrilogie met nieuwe verhalen uit het Star Trek Universe.

Bram de Groot, 4 juli 2021 om 16:55

De afgelopen jaren is Star Trek weer helemaal terug. Na het afronden van de drie films in de Kelvin-tijdslijn zijn het vooral de series op de zender CBS All Access / Paramount+. Denk maar aan Star Trek: Discovery en Star Trek: Picard.
In februari dit jaar werd er een nieuwe uitbreiding van het universum aangekondigd met Star Trek: Coda, een driedelige boekenreeks die een reeks boeken afrond die gaan over de periode na de serie Star Trek: Nemesis. In de boeken komen personages voor uit Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine en Star Trek: Voyager.

Star Trek: Coda
De drie boeken in de Coda-reeks zijn Moments Asunder van Dayton Ward, The Ashes of Tomorrow van James Swallow en Oblivion's Gate van David Mack. Het eerste deel zal vanaf 28 september beschikbaar komen en alle drie de boeken kun je nu al als pre-order bestellen op Amazon. De korte synopsissen:

- Moments Asunder: "REALITY ITSELF IS UNDER ATTACK"
De epische Star Trek: Coda-trilogie begint wanneer de onverwachte komst van een oude vriend een wanhopige missie in gang zet om een zich snel verspreidende tijdelijke ramp af te wenden.

- Ashes of Tomorrow: "THE FUTURE IS AT WAR WITH THE PAST"
De epische Star Trek: Coda-trilogie gaat verder terwijl vrienden vijanden worden, de Temporal Apocalypse versnelt en de ware oorzaak van de catastrofe wordt onthuld.

- Oblivion's Gate: "THEIR MOST DAUNTING MISSION WILL BE THEIR FINEST HOUR"
De epische Star Trek: Coda-trilogie komt tot een verpletterend einde als de Tijdelijke Apocalyps de grootste helden van Starfleet dwingt om de grootste offers van hun leven te brengen.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek Picard, Star Trek Coda

Populair nieuws