search
Netflix Top 3: Deze series is Nederland momenteel keihard aan het bingen op Netflix
Series / Nieuws

Netflix Top 3: Deze series is Nederland momenteel keihard aan het bingen op Netflix

Ook vandaag zetten we weer voor je op een rij welke series het bijzonder goed deden op Netflix.

Elke week zetten we weer voor je op een rij welke series het meest bekeken worden op Netflix. Dat is deze week niet anders en opvallend is dat de top drie nu wel wat gewijzigd is. Maar slechts in volgorde, niet in samenstelling.

Deze week staat de serie Sex/Life namelijk bovenaan het lijstje, waar deze vorig jaar nog Lupin voor zich moest dulden. Die Franse Original zakte van de eerste naar de derde plek, en deed het daarmee iets minder goed dan Too Hot to Handle.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij.

1. Sex/Life: Deze sexy serie houdt de gemoederen behoorlijk bezig en blijft dat vermoedelijk voorlopig nog wel even doen. We volgen een jonge moeder met een bijzonder wild seksleven.

2. Too Hot to Handle: Nog meer seks in de top drie: deze serie draait dan weer juist om een stel jongeren die zich vrijwillig een paar weken onthouden van seks. Maar dat is moeilijk, want ze bevinden zich tussen een hele rits sexy jongeren met strakke lijven. Op het spel staat 100.000 dollar.

3 Lupin: Het tweede deel van Lupin, waarin Assane Diop wraak wil nemen op een oude man die zijn vader ooit onterecht in de gevangenis liet zetten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen