search

Ons nieuws van zondag 4 juli 2021

Amazon Prime Video voegde veel nieuwe series toe: Check hier welke!
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde veel nieuwe series toe: Check hier welke!

Het was een behoorlijk drukke week op Amazon Prime Video voor de serieliefhebber.

Het was een behoorlijk goede week voor serieliefhebbers op Amazon Prime Video. Vandaag zetten we de nieuwe series de verschenen voor je op een rij.

Lost Gold of World War II (seizoen 2): De zoektocht naar een van de grootste schatten in de moderne geschiedenis, honderden miljarden dollars aan gestolen buit, zogenaamd verborgen in Zuidoost-Azië door de Japanse generaal Tomoyuki Yamashita.

Killer Kids (seizoen 3): Wat motiveert kinderen om criminele handelingen te plegen en zelfs te doden? Elke case in de serie legt verschillende motieven en methoden van moord door kinderen bloot.

Ghost Hunters (seizoen 1): Ontmoet Jason en Grant, loodgieters overdag - spokenjagers 's nachts! Ghost Hunters volgt een groep echte ghostbusters terwijl ze spookhuizen in de VS onderzoeken.

The First 48 (seizoen 19): Voor rechercheurs zijn de eerste 48 uur alles. Als die lijn eenmaal stuitliggend is zonder een voorsprong, wordt de kans op het oplossen van een zaak gehalveerd. Het is een race tegen de klok om brekende zaken op te lossen.

Alone (seizoen 7): 10 mannen zullen de wildernis ingaan met alleen wat ze in een kleine rugzak kunnen passen. Ze zullen alleen zijn op meedogenloos terrein met een enkele missie: blijf zo lang mogelijk in leven.

4 Blocks (3 seizoenen): Toni Hamady wil afstand nemen van de criminaliteit, maar een politieactie met serieuze gevolgen steekt daar een stokje voor. Toni moet weer de touwtjes in handen nemen, want dat vertrouwt hij zijn licht ontvlambare broer Abbas niet toe. Dankzij de terugkeer van een oude vriend lijkt zijn droom binnen handbereik. Kan hij de neergaande spiraal van criminaliteit eindelijk ontsnappen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Minder 'Game of Thrones' op komst dan je denkt
Series / Nieuws

Minder 'Game of Thrones' op komst dan je denkt

Er is er maar eentje die er ook echt komt: House of the Dragon.

Game of Thrones die vol spanning afwachten en uitkijken naar de hele rits nieuwe series in de franchise, moeten zich mogelijk instellen op wat minder nieuw materiaal. Er is namelijk slechts één serie in de franchise die groen licht heeft.

Deadline schreef een uitgebreid artikel over de toekomst van de franchise, met name met veel tekst en uitleg van HBO Content Chief Casey Bloys. En die vertelde dat alleen House of the Dragon groen licht heeft.

Mogelijk meer
"We hebben alleen House of the Dragon in productie," begon Bloys. "De rest is in ontwikkeling en daar moeten we nog een beslissing over maken. Verder heeft nog niets groen licht, maar we hebben wel heel veel interessante projecten in de maak."

Sinds de finale van Game of Thrones in 2019 te zien was, wordt er druk gewerkt aan nieuw materiaal in de immens populaire franchise. Zo werkt men aan een verfilming van de novelles rond Tales of Dunk & Egg, en series met namen als 1.000 Ships, 9 Voyages en Flea Bottom.

Hoewel er veel mogelijk is in de toekomst, kan het dus nog wel even duren voordat de franchise echt explodeert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De Pussycats maken terug hun opwachting in 'Riverdale'
Series / Nieuws

De Pussycats maken terug hun opwachting in 'Riverdale'

Het kittige trio lijkt helemaal terug te zijn van weggeweest tot grote vreugde van de fans...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn nog heel wat vragen waar fans mee te kampen hebben met het oog op het vervolg van de serie Riverdale. Langzaam maar zeker komt er echter wat meer informatie naar buiten zoals ook nu weer het geval is.

Een vraag die de voorbije maanden vaak werd gesteld is of we ooit nog de Pussycats terug zullen zien in Riverdale. Die vraag werd zelfs zo vaak gesteld dat actrice Ashleigh Murray besloot om in een recent interview een tipje van de sluier te lichten. Eén ding weten we nu ondertussen met zekerheid, het trio zal zeker nog in de reeks te zien zijn!

Opgewonden
Het interview waarover het gaat werd door actrice Ashleigh Murray gegeven tegenover Bustle. In dat interview zei de actrice dat het kittige trio opnieuw hun opwachting zal gaan maken in de vervolgafleveringen die er aan zitten te komen. Bovendien zouden we de meiden volgens de actrice ook op een compleet andere manier gaan leren kennen. In het interview stelde ze dan ook het volgende:

"Ik ben er zeker van dat fans ongelofelijk tevreden zullen zijn. Ik ben zo opgewonden. Ik denk dat deze aflevering in staat zal zijn om veel mensen weg te blazen."

In eerste instantie was het de bedoeling om het vervolg van het vijfde seizoen terug te laten keren in de maand juli. Recent heeft Netflix echter bekend gemaakt dat we nog even wat extra geduld moeten koesteren. De terugkeer van Riverdale staat nu namelijk gepland voor 12 augustus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix Top 3: Deze series is Nederland momenteel keihard aan het bingen op Netflix
Series / Nieuws

Netflix Top 3: Deze series is Nederland momenteel keihard aan het bingen op Netflix

Ook vandaag zetten we weer voor je op een rij welke series het bijzonder goed deden op Netflix.

Elke week zetten we weer voor je op een rij welke series het meest bekeken worden op Netflix. Dat is deze week niet anders en opvallend is dat de top drie nu wel wat gewijzigd is. Maar slechts in volgorde, niet in samenstelling.

Deze week staat de serie Sex/Life namelijk bovenaan het lijstje, waar deze vorig jaar nog Lupin voor zich moest dulden. Die Franse Original zakte van de eerste naar de derde plek, en deed het daarmee iets minder goed dan Too Hot to Handle.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij.

1. Sex/Life: Deze sexy serie houdt de gemoederen behoorlijk bezig en blijft dat vermoedelijk voorlopig nog wel even doen. We volgen een jonge moeder met een bijzonder wild seksleven.

2. Too Hot to Handle: Nog meer seks in de top drie: deze serie draait dan weer juist om een stel jongeren die zich vrijwillig een paar weken onthouden van seks. Maar dat is moeilijk, want ze bevinden zich tussen een hele rits sexy jongeren met strakke lijven. Op het spel staat 100.000 dollar.

3 Lupin: Het tweede deel van Lupin, waarin Assane Diop wraak wil nemen op een oude man die zijn vader ooit onterecht in de gevangenis liet zetten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk verwoestende details 'Star Trek: Coda' trilogie!
Series / Nieuws

Eindelijk verwoestende details 'Star Trek: Coda' trilogie!

Star Trek: Coda wordt een nieuwe boektrilogie met nieuwe verhalen uit het Star Trek Universe.

De afgelopen jaren is Star Trek weer helemaal terug. Na het afronden van de drie films in de Kelvin-tijdslijn zijn het vooral de series op de zender CBS All Access / Paramount+. Denk maar aan Star Trek: Discovery en Star Trek: Picard.

In februari dit jaar werd er een nieuwe uitbreiding van het universum aangekondigd met Star Trek: Coda, een driedelige boekenreeks die een reeks boeken afrond die gaan over de periode na de serie Star Trek: Nemesis. In de boeken komen personages voor uit Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine en Star Trek: Voyager.

Star Trek: Coda
De drie boeken in de Coda-reeks zijn Moments Asunder van Dayton Ward, The Ashes of Tomorrow van James Swallow en Oblivion's Gate van David Mack. Het eerste deel zal vanaf 28 september beschikbaar komen en alle drie de boeken kun je nu al als pre-order bestellen op Amazon. De korte synopsissen:

- Moments Asunder: "REALITY ITSELF IS UNDER ATTACK"
De epische Star Trek: Coda-trilogie begint wanneer de onverwachte komst van een oude vriend een wanhopige missie in gang zet om een zich snel verspreidende tijdelijke ramp af te wenden.

- Ashes of Tomorrow: "THE FUTURE IS AT WAR WITH THE PAST"
De epische Star Trek: Coda-trilogie gaat verder terwijl vrienden vijanden worden, de Temporal Apocalypse versnelt en de ware oorzaak van de catastrofe wordt onthuld.

- Oblivion's Gate: "THEIR MOST DAUNTING MISSION WILL BE THEIR FINEST HOUR"
De epische Star Trek: Coda-trilogie komt tot een verpletterend einde als de Tijdelijke Apocalyps de grootste helden van Starfleet dwingt om de grootste offers van hun leven te brengen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' van Netflix blijft extreem goed scoren
Series / Streaming-diensten

'Lucifer' van Netflix blijft extreem goed scoren

De serie staat weer bovenaan de streaminghitlijst van Nielsen, en verslaat alle concurrentie.

De serie Lucifer staat weer hoog in de ranglijsten van Nielsen. Dat maakt met een maand vertraging standaard een overzicht met de meest gestreamde films en series.

In het meest recente overzicht, dat van 31 mei tot 6 juni loopt, schrijft Nielsen dat de bovennatuurlijke dramaserie van Netflix in die week 1,8 miljard minuten bekeken werd. Dat is 40 procent meer dan een week daarvoor. Volgens Nielsen was een derde van het publiek tussen de 18 en 34 jaar oud en met name vrouwelijk.

Solide tweede plek
Animatiefilm Raya and the Last Dragon van Disney+ trok een solide 1,1 miljard minuten. De film was in die week voor het eerst gratis te zien, na een drie maanden durende periode waarin de film voor 21,99 euro te zien was.

Op de derde plaats stond Netflix-serie Sweet Tooth met 794 miljoen minuten.

Nielsen meet de kijkcijfers van Netflix, Hulu, Disney+ en Amazon Prime Video met een maand vertraging. Hieronder zetten we de top tien voor je op een rij:

1. Lucifer "“ 83 afleveringen, 1,8 miljard minuten gekeken
2. Raya and the Last Dragon "“ film, 1,1 miljard minuten gekeken
3. Sweet Tooth "“ 8 afleveringen, 794 miljoen minuten gekeken
4. Dirty John "“ 16 afleveringen, 761 miljoen minuten gekeken
5. Criminal Minds "“ 311 afleveringen, 708 miljoen minuten gekeken
6. Grey's Anatomy "“ 375 afleveringen, 631 miljoen minuten gekeken
7. NCIS "“ 353 afleveringen, 521 miljoen minuten gekeken
8. The Kominsky Method "“ 22 afleveringen, 507 miljoen minuten gekeken
9. The Handmaid's Tale "“ 44 afleveringen, 473 miljoen minuten gekeken
10. Heartland "“ 177 afleveringen, 423 miljoen minuten gekeken



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead' krijgt een bizarre spin-off met zombies in een onderzeeboot
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead' krijgt een bizarre spin-off met zombies in een onderzeeboot

Fear the Walking Dead: Dead in the Water gaat er gewoon komen, geen zorgen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De spin-off Dead in the Water van Fear the Walking Dead gaat er gewoon komen. Co-showrunner Ian Goldberg liet in een interview weten dat men nog altijd druk aan de serie werkt.

De show is een spin-off van het zesde seizoen van Fear, en onthult het verhaal van de USS Pennsylvania en de 150 zombie-crewleden die in het gestrande vaartuig vast zitten. De onderzeeboot is de setting van de op een na laatste aflevering van het zesde seizoen.

Gewoon in de maak
Het bleef opvallend lang stil rond de serie. Maar volgens Goldberg wil dat niets zeggen en komt de serie er gewoon.

"Er is al iets gelekt in het nieuws, maar we werken eraan om het achtergrondverhaal van de USS Pennsylvania te vertellen. Ik kan je niet veel meer vertellen dan dat we er druk aan werken op dit moment," aldus Goldberg. "We hebben een verhaal, we hebben een script en brengen nu alles in stelling."

De miniserie duikt dus in het verhaal van de crew van de onderzeeboot, die in een verschrikkelijke situatie terecht komt. Zij zitten namelijk vast onder water, terwijl langzaamaan crewlid na crewlid in een zombie verandert.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegt tal van series toe in juli: Hier het overzicht
Series / Featured

Disney+ voegt tal van series toe in juli: Hier het overzicht

We laten je vandaag weten wat Disney+ allemaal online zet de komende maand.

Disney+ is niet echt een streamingdienst die bomvol nieuwe content zit. Maar heel rustig komt men op stoom en komen er niet alleen steeds meer films en series van Fox op, ook voegt Disney meer en meer van zijn eigen materiaal toe. Vandaag blikken we vooruit op de maand juli.

7 juli
Monsters at Work: De eerste Pixar Original die ooit gemaakt is. We volgen Tylor Tuskmon die net afgestudeerd is aan Monsters University en vol goede moed begint aan zijn nieuwe baan als Schrikker. Maar precies die dag blijkt dat ze op zoek zijn naar Grappers.

9 juli
Mixed-Ish: Rainbow Johnson vertelt in deze serie over haar ervaringen met opgroeien in een gemixt gezin in de jaren tachtig en de continue dilemma's waarmee het gezin worstelde.

14 juli
Grown-ish seizoen 1 en 2: Zoey gaat naar de universiteit. Daar leert ze vrij snel dat niet alles gaat zoals verwacht nu ze uit haar beschermde nest weg is.

21 juli
Turner & Hooch: Elke woensdag zien we een nieuwe aflevering. Een US Marshal erft een grote en onhandelbare hond en realiseert zich al snel dat hij hiermee mogelijk de partner krijgt die hij al jaren zocht.

Behind the Attraction: Disney Parken gooien hun deuren open en laten zien hoe alles er achter de schermen aan toe gaat.

Met Spidey and his Amazing Friends: Deze Marvel-shorts zijn speciaal voor de jongsten gemaakt en kijken naar Spider-Man en zijn vriendjes.

Deadly Instinct seizoen 1: Elke aflevering kijkt naar de vele prachtige dieren op Aarde, maar ook hun pittige levensstijl.

Snowfall seizoen 1-4: 1983, Los Angeles. De stad heeft te maken met de eerste crack-epidemie. Een drugshandelaar, worstelaar en CIA-agent kruisen elkaar.

23 juli
Drugs, Inc: Dealer Pov: Neem een kijkje in de zeer lucratieve drugsindustrie en leer hoe het eraan toe gaat.

28 juli
Chip 'n Dale: Park Life: We volgen twee kleine herrieschoppers: Chip en Dale, die het goede leven willen leiden in een gigantisch stadspark.

Pitch: Een jonge pitcher wordt de eerste vrouw die mee kan spelen in de Major Leagues.

Turning the Tables with Robin Roberts: Robin Roberts spreekt met baanbrekende Hollywood-vrouwen in deze diepgaande interviewreeks.

The wonderful world of Mickey Mouse: Mickey Mouse beleeft groot plezier met zijn vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave beelden uit 'Star Wars: Visions' van Disney+
Series / Video/clip/featurette

Gave beelden uit 'Star Wars: Visions' van Disney+

De nieuwe Star Wars specials die op de streamingdienst van Disney gaan verschijnen.

Er verschijnen komende jaren meerdere soorten Star Wars-producties op Disney+. Uiteraard zijn er de live action-series als The Mandalorian en Andor en de animatieserie The New Batch. Later dit jaar krijgen we Star Wars: Visions. En voor die reeks korte anime hebben we nu gave nieuwe beelden.

In september start Disney+ met het online zetten van de negen afleveringen van Star Wars: Visions, korte animatiefilms van de bekendste animatiemakers van de wereld. Er werken zeven animatiestudio's mee aan de reeks. Hieronder de titels van de verschillende studio's.

⦁ Kamikaze Douga - The Duel
⦁ Geno Studio (Twin Engine) - Lop and Ochō
⦁ Studio Colorido (Twin Engine) - Tatooine Rhapsody
⦁ Trigger - The Twins
⦁ Trigger - The Elder
⦁ Kinema Citrus - The Village Bride
⦁ Science Saru - Akakiri
⦁ Science Saru - T0-B1
⦁ Production IG - The Ninth Jedi

Special Look Star Wars: Visions
Ook verscheen er een gave video van zo'n drie minuten waarin de eerste beelden te zien zijn. Deze zie je hieronder. Vanaf 22 september start Disney+ met Star Wars: Visions.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serieuze aantijgingen door makers 'Lord of the Rings' ontkend
Series / Nieuws

Serieuze aantijgingen door makers 'Lord of the Rings' ontkend

De set van de Lord of the Rings-serie zou onveilig zijn. Amazon ontkent.

De afgelopen tijd werkt Amazon Studios hard aan de serie The Lord of the Rings. Het moet één van de grootste series worden die we ooit gezien hebben. Dit betekent ook dat er een flinke set is opgebouwd. Recent werd duidelijk dat er een flink ongeluk was op de set.

Tijdens dat ongeluk zou een stuntvrouw een enorme klap op haar hoofd hebben gekregen. Ze moest daarna naar het ziekenhuis en werd aan haar hoofd en hersenen geopereerd. Er was al snel het bericht dat de set van The Lord of the Rings onveilig zou zijn.

Amazon ontkent onveiligheid op set Lord of the Rings
Volgens een artikel van New Zealand Herald zouden er maar liefst drie stuntacteurs gewond zijn geraakt. Twee van de gewonde personen zouden niet gemeld zijn aan de lokale instanties. Amazon Studios ontkent de aantijgingen.

"Amazon Studios neemt de gezondheid, het fysieke en emotionele welzijn van onze cast en crew uiterst serieus," liet een woordvoerder van Amazon Studios weten aan zowel NZ Herald en Variety.

"Het heeft onze topprioriteit en het productieteam blijft volledig voldoen aan de verplichte WorkSafe New Zealand Safety en Security overheidsvoorschriften. Elke bewering of melding dat activiteiten op de set onveilig zijn of buiten de regelgeving vallen, zijn volledig onjuist," werd eraan toegevoegd.

Wanneer The Lord of the Rings op Amazon Prime Video verschijnt is nog onbekend. De kans is groot dat dit in 2022 zal zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' spin-off 'The Book of Boba Fett' wordt keihard
Series / Nieuws

'The Mandalorian' spin-off 'The Book of Boba Fett' wordt keihard

De Disney+-serie The Book of Boba Fett wordt echt anders dan de serie waar het een spin-off van is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het publiek dat de finale van het tweede seizoen van The Mandalorian zag, kreeg afgelopen december twee schokken om te verwerken. Allereerst keerde Luke Skywalker terug en ook werd een verrassende nieuwe serie aangekondigd: The Book of Boba Fett.

Die serie wordt neergezet als The Mandalorian 2.5 en zal in december van start gaan. In Book keren Temuera Morrison en Ming-Na Wen terug als Boba en Fennec Shand. Maar details hebben we nog niet echt.

Veel harder
Brendan Wayne, een stuntman die Mando speelt als Pedro Pascal niet nodig is op de set, deelde iets van wat fans kunnen verwachten in de nieuwe serie.

Hij vertelde dat de serie veel harder wordt dan wat je tot nu toe gezien hebt. "Ik denk dat we dat als publiek ook echt kunnen verwachten van The Book of Boba Fett," vertelde hij. "En veel meer dan dat gevoel. Hij wordt veel harder dan Mando. Maar voor mijn gevoel heeft hij ook geen keuze, omdat hij echt een ander personage is."

In The Mandalorian zagen we al hoe Boba Fett het tegen een hele rits Stormtroopers op nam en hen met bijzonder gemak doodde. Dat belooft wat voor de spin-off!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Strange' krijgt een magische serie op Disney+
Series / Nieuws

'Doctor Strange' krijgt een magische serie op Disney+

Disney+ zet vol in op Marvel-content en blijft dat met opvallende resultaten doen.

Brother Voodoo krijgt een eigen televisieserie op Disney+. Hij zou die spin-off krijgen nadat hij zijn debuut mag maken in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, wat betekent dat de serie nog wel een paar jaar op zich zal wachten.

Marvel Studios besloot op een zeker moment om Doctor Strange te vervangen als de Sorcerer Supreme, en koos toen voor Doctor Voodoo als opvolger. Hij werd wel flink veranderd en dat zou in de serie ook het geval zijn.

Nieuwe Doctor Strange?
Het gerucht wordt de wereld in geholpen door het doorgaans betrouwbare Geekosity, van Mikey Sutton. Volgens zijn anonieme bronnen wordt Doctor Voodoo (die onder een andere naam zijn debuut zou maken) straks de zwarte Doctor Strange.

Op het moment dat Benedict Cumberbatch zijn cape aan de wilgen zou hangen, zou het dan aan Doctor Voodoo zijn om het van hem over te nemen. Het personage is dan weer flink doorontwikkeld in zijn eigen serie en klaar voor de strijd.

In de eerste Doctor Strange-film speelde Mark Anthony Brighton de broer van Voodoo: Daniel Drumm. Maar hij werd vermoord door Kaecilius.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is het exit voor 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker?
Series / Nieuws

Is het exit voor 'Doctor Who'-ster Jodie Whittaker?

Actrice Jodie Whittaker ontkent, maar misschien moet ze toch wieberen bij BBC-hit Doctor Who.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel Jodie Whittaker en de BBC in alle toonaarden ontkennen, houden de geruchten over het einde van Whittakers Doctor Who aan. Het gerucht gaat nu dat ze dit jaar al haar regeneratie opneemt voor Doctor Who.

De geruchten begonnen eerder dit jaar, toen bleek dat Whittaker zou spelen tot in elk geval haar derde seizoen dit jaar. Net als voorgangers Peter Capaldi, Matt Smith en David Tennant (en een hele rits vroegere sterren) zou ze na drie seizoenen stoppen zodat er een nieuwe wind zou kunnen waaien door de franchise.

Laatste momenten
Op dit moment wordt het dertiende seizoen van de nieuwe era van de serie opgenomen. De verwachting is dat het seizoen eind augustus begint met de opnames en mooi voor de fans is dat vrij snel daarna ook nog een stel specials opgenomen zal worden.

Die moeten dan tot de zomer van 2022 op de plank blijven liggen. En nu is er weer het gerucht dat Whittaker voor de tweede special haar laatste momenten opneemt.

Hoewel dat gerucht maar blijft aanhouden, lijkt een snelle terugkeer er hoe dan ook in te zitten. Over twee jaar bestaat de serie namelijk zestig (!) jaar en krijgen we vermoedelijk meerdere Doctors te zien.

Voorlopig zijn het slechts geruchten over het vertrek van Whittaker.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Arrow'-ster wil toch wel terugkeren in het Arrowverse
Series / Nieuws

Deze 'Arrow'-ster wil toch wel terugkeren in het Arrowverse

Katherine McNamara wil wel meer Arrow-afleveringen maken of in een andere serie spelen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na wat zo'n beetje de grootste crossover is in de geschiedenis van televisie, heeft The CW een nieuw tijdperk ingeluid van het Arrowverse. En dat maakt dat het lot van een aantal personages onduidelijk is.

Een van de castleden die daarmee te maken heeft, is Katherine McNamara, die de rol van Mia Smoak speelde. Zij is de dochter van Oliver en Felicity en reisde met hulp van de Monitor terug in de tijd om haar vader te helpen in de oorlog tegen de Anti-Monitor.

Meer Arrowverse maken
Toen de Crisis on Infinite Earths bijna voorbij was, besloten de makers dat ze een spin-off wilden maken waarin McNamara, Katie Cassidy en Juliana Harkavy de hoofdrollen zouden hebben: Green Arrow and the Canaries.

Maar de serie werd helaas - ondanks een backdoor pilot die als op een na laatste aflevering van Arrow te zien was - geannuleerd. Fans hopen dat Mia terugkeert en dat hoopt ook McNamara:

"Kijk, het Arrowverse is wat het is en ik heb geen idee wat hun toekomstplannen zijn. Maar ik zou de kans om terug te keren meteen grijpen," aldus McNamara.

"Er werken zoveel mooie mensen bij Warner Bros. en The CW en de hele wereld van Berlanti. Ik vind het geweldig om voor hen te werken en als ze mij ooit nodig hebben, keer ik met alle plezier terug."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Pratt is gewond op setfoto 'The Terminal List' van Amazon Prime Video
Series / Foto's

Chris Pratt is gewond op setfoto 'The Terminal List' van Amazon Prime Video

De opnames van deze intrigerende serie van Amazon zijn in volle gang.

Chris Pratt is de afgelopen jaren een van de grootste filmsterren van de wereld gelopen. Maar dat is niet het enige. De acteur werkt nu ook hard aan de Amazon-thriller The Terminal List.

Dat wordt de eerste serie van Pratt sinds hij Parks and Recreation maakte. De opnames van de serie begonnen eind maart al en er is heel wat talent aan verbonden. Antoine Fuqua regisseert bijvoorbeeld alle afleveringen en Taylor Kitsch, Constance Wu, LaMonica Garrett en Patrick Schwarzenegger spelen de hoofdrollen.

Bebloede foto
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jack Carr en volgt James Reece - het personage van Pratt. Hij is een Navy SEAL die een hinderlaag overleeft tijdens een geheime operatie waarbij zijn hele team om het leven komt.

Als Reece weer thuis komt, verschijnt nieuwe informatie over de aanval die Reece en zijn familie in gevaar brengt. Hij ontdekt namelijk dat er een samenzwering tegen hem is, die de levens van zijn geliefden in gevaar brengt.

Het is een prima uitgangspunt voor wat mogelijk een actierijke serie kan worden. Maar makkelijk is het niet. Pratt deelde namelijk een beeld van achter de schermen dat laat zien hoe hij ermee omgaat dat hij tijdens een behoorlijk gestoorde hittegolf druk aan de slag is:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Successerie 'Yellowstone' onthult eerste beelden van zijn vierde seizoen
Series / Video/clip/featurette

Successerie 'Yellowstone' onthult eerste beelden van zijn vierde seizoen

De serie Yellowstone krijgt op termijn een nieuw seizoen en daarvan zien we nu de eerste beelden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Paramount Network heeft de eerste trailer voor het vierde seizoen van Yellowstone online gezet. En dat niet alleen: duidelijk is dat de nieuwe afleveringen niet meer gigantisch lang op zich zullen laten wachten.

Hoewel The Paramount Network nog geen specifieke datum onthult in de beelden, bevestigt de nieuwe trailer wel dat de serie deze herfst terugkeert. Gespeculeerd wordt dat de serie in november te zien zal zijn.

Vierde seizoen en spin-off
Dat is trouwens niet het enige. The Paramount Network bestelde namelijk ook al een prequelserie in de franchise, die "eind deze zomer in Texas" moet gaan beginnen met de opnames.

Die spin-off speelt zich helemaal in 1883 af en heeft geen rol voor hoofdpersoon John Dutton van acteur Kevin Costner. Daarmee wordt de franchise dus nog wat uitgebreid de komende tijd.



Yellowstone draait om de familie Dutton. Zij zijn de eigenaars van de grootste ranch in de Verenigde Staten. Het verhaal draait om familiedrama en de problemen die men meemaakt met de reservaten van Indianen en Nationale Parken.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: The Bad Batch' lijkt een duistere wending te krijgen
Series / Nieuws

'Star Wars: The Bad Batch' lijkt een duistere wending te krijgen

De serie Star Wars: The Bad Batch zou zomaar een andere kant op kunnen gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Star Wars: The Bad Batch introduceerde Omega, een jonge vrouwelijke kloon met verbeterde mogelijkheden. Zij vluchtte samen met Clone Force 99 nadat Order 66 werd uitgevoerd en het Keizerrijk opkwam.

Maar het personage heeft een belangrijke en mogelijk zelfs cruciale rol. Zo weten we nu dat ze net als Boba Fett gemaakt is met het DNA van Jango Fett en dat ze mogelijk ooit een grote bedreiging zou kunnen worden.

Sinistere wending
In de nieuwe aflevering zit Omega met Cid in Raxus, de voormalige hoofdstad van de Separatisten tijdens de Clone Wars. Omega en Cid spelen een spelletje dejarik, waarbij ze gemakkelijk iedereen in de gelegenheid van Cid verslaat.

Als hij haar vraagt hoe dat zit, vertelt ze dat het een strategiespel is. En "ik ben goed met strategie". Cid besluit daarom haar te gebruiken om geld te verdienen, waarmee Omega uiteindelijk zelfs de schulden aan Cid kan afbetalen.

Daarmee eindigt het verhaal positief en besluiten Hunter en de rest van de Clone Force om haar definitief in hun rangen te accepteren. Maar het lijkt erop dat er opgebouwd wordt naar iets anders en mogelijk duisters rond Omega. Duidelijk is dat ze flink getraind wordt in vechten, dus wie weet wordt ze nog best gevaarlijk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.