search
Nieuw op Netflix: De Spaanse topserie 'La Cocinera de Castamar'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De Spaanse topserie 'La Cocinera de Castamar'

Zal dit gloednieuwe Spaanse kostuumdrama meteen weten te overtuigen of niet?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij ook iemand die een heerlijk kostuumdrama op z'n tijd wel weet te waarderen? Dan is La Cocinera de Castamar welke vanaf morgen op Netflix te bekijken is zeker en vast iets voor jou!

De serie La Cocinera de Castamar speelt zich af in het Madrid van het jaar 1720. Het was in die tijd dat de hertog Diego een oogje laat vallen op een kokkin met de naam Clara Belmonte. Het verschil in sociale klasse tussen de twee personen zorgt er echter voor dat hun liefde niet makkelijk stand kan houden. Bovendien blijkt al snel dat Clara ook nog eens een stevig geheim heeft. In tussentijd liggen ook de vijanden van Diego op de loer.

Roman
De reeks La Cocinera de Castamar is gebaseerd op de gelijknamige roman die werd geschreven door Fernando J. Múñez. Uiteindelijk was het, het team van Tatiana Rodriguez dat er in is geslaagd om er een serie van te maken.

Voor de première van de reeks moeten we terug naar februari van dit jaar. Toen verscheen ze namelijk voor het eerst op Atresplayer Premium. Vervolgens was ze vanaf begin april ook te zien op de Spaanse zender Antena 3.

Het volledige eerste seizoen van La Cocinera de Castamar is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf vrijdag 9 juli 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen