search
'War of the Worlds' krijgt een derde seizoen
Series / Nieuws

'War of the Worlds' krijgt een derde seizoen

De serie die in Nederland te bekijken is bij FOX zal met zekerheid nog een derde seizoen krijgen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van de serie War of the Worlds is duidelijk nog niet de zwanenzang voor de reeks. EPIX heeft namelijk aangekondigd dat er met zekerheid nog een derde seizoen zal verschijnen.

Niet alleen wordt het derde seizoen nu officieel aangekondigd, de productie ervan zou reeds in volle gang zijn. Dit gezegd hebbende is het wel niet zo dat we dat derde seizoen nog dit jaar mogen verwachten. Ze staat dan ook gepland voor een release ergens in de loop van 2022.

HG Wells
De serie War of the Worlds kan het best worden omschreven als een herinterpretatie van de roman die verscheen van HG Welles. De reeks start dan ook op het moment dat astronomen in het Europa van vandaag een vreemde transmissie opvangen van een ander sterrenstelsel.

Kort daarna daalt een deel van het buitenlands leven op Aarde neer waarna een groot deel van de mensheid wordt weggevaagd door een reeks van verwoestende aanvallen.

Het derde seizoen zou volgens EPIC een keerpunt moeten zijn in de oorlog die gaande is tussen de verschillende werelden. Bovendien zal er sprake zijn van een nieuw partnerschap welke meteen moet opgewassen zijn tegen een oppositie die gevaarlijker blijkt te zijn dan ooit eerder het geval was.

In Nederland is War of the Worlds te bekijken bij FOX.

Aanbevolen artikelen