search
Nieuw op Netflix: 'Resident Evil: Infinite Darkness'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Resident Evil: Infinite Darkness'

Er wordt door fans van de videogames reeds lang uitgekeken naar deze gloednieuwe CGI-serie...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ben jij één van de vele Resident Evil fans die reeds lang wacht op het verschijnen van de CGI-serie Resident Evil: Infinite Darkness? Dat wachten is nu eindelijk voorbij!

Niet alleen de Resident Evil videogames, maar ook de films die door de jaren heen zijn verschenen konden altijd rekenen op een aardige populariteit. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd vooraleer er een (nieuwe) serie op de wereld zou worden losgelaten. Het mag dan wel gaan om een CGI-serie, toch brengt ze heel wat moois met zich mee om naar uit te kijken.

In de serie Resident Evil: Infinite Darkness zien we hoe Leon S. Kennedy samen met drie agenten een bezoek brengt aan het Witte Huis. Dit met als doel om een hack-incident van een geheim document te onderzoeken.

Wanneer ze in het Witte Huis zijn gaan de lichten plots uit en moeten ze het meteen opnemen tegen een horde zombies. Wat is er precies aan de hand?!

Hiroyuki Kobayashi
Verantwoordelijk voor de productie van de reeks is niemand minder dan Hiroyuki Kobayashi. De kans is bijzonder groot dat deze naam bij vooral de gamers bekend in de oren zal klinken. Hij was dan ook eerder betrokken bij de ontwikkeling van de Devil May Cry videogames.

Bovendien spreekt het voor zich dat Kobayashi ook betrokken was bij de ontwikkeling van verschillende Resident Evil games en was hij ook mee verantwoordelijk voor Resident Evil: Degenerate.

De serie Resident Evil: Infinite Darkness is vanaf vandaag, donderdag 8 juli 2021 te bekijken bij streamingdienst Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een goed voorsmaakje van wat je kan verwachten.



Aanbevolen artikelen