search
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van de populaire serie 'Atypical'

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van de populaire serie 'Atypical'

Het verschijnen van het vierde seizoen is zowel goed als slecht nieuws voor de fans...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Atypical hebben vanaf 9 juli iets om naar uit te kijken. Het vierde seizoen van de populaire reeks is vanaf dan namelijk te bekijken bij streamingdienst Netflix.

Atypical kon vanaf het begin rekenen op een aanzienlijke populariteit. Dit ondanks het feit dat de eerste reviews die verschenen toch niet bepaald lovend waren. Zo werd de reeks vooral een gebrek aan originaliteit verweten. Gelukkig bleek het eerste seizoen op dat vlak niet de maatstaf te zijn voor de rest van de reeks.

Netflix bleef niet bij de pakken zitten en kondigde al vrij snel een tweede seizoen aan. Vanaf toen ging het een flink stuk beter met de reeks. Dat blijkt ook uit de scores die ze krijgt op gespecialiseerde websites. Op de website IMDB heeft ze dan ook een score van 8,3/10.

Voor het derde seizoen van de serie geldt dat ze op een andere gespecialiseerde website, namelijk Rotten Tomatoes tijdelijk een score ontving van zomaar even 100 procent.

Laatste seizoen
Nu komt er met het vierde seizoen toch een einde aan de reeks. Dit laatste seizoen verschijnt op streamingdienst Netflix op vrijdag 9 juli 2021. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van wat dit laatste seizoen allemaal voor jou nog in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!

Aanbevolen artikelen