Iron Man geschrapt in trailer Marvel-serie 'What If...?' én startdatum onthuld

Trailer Marvel-serie 'What If...?' onthult datum

In augustus komt de vierde MCU-serie naar Disney+. Check ook de eerste trailer.

Bram de Groot, 8 juli 2021 om 19:48

In december zagen we de eerste trailer voor de Marvel-serie What If...? van Marvel Studios, die volgende maand op Disney+ van start zal gaan. Nu weten we ook op welke dag de eerste aflevering online staat en er is een compleet nieuwe trailer.
Via Marvel Entertainment krijgen we de 'official trailer' voor de serie die "het multiversum van onbeperkte mogelijkheden" betreedt. Eerder werd gemeld dat het eerste seizoen tien aflevering heeft en dat er een tweede seizoen nog eens tien afleveringen laat zien.

Vanaf 11 augustus op Disney+
Hieronder de nieuwe trailer die start met een alternatieve uitkomst van een scène uit Iron Man uit 2008. Tony Stark wordt gered door Erik Killmonger uit Black Panther. En betekent dat géén Iron Man?

Op woensdag 11 augustus staat de eerste aflevering van What If...? op Disney+ en op de woensdagen daarop verschijnen nieuwe afleveringen.


What If...? bevat bekende personages als Peggy Carter, T'Challa, Doctor Strange, Killmonger, en Thor. De nieuwe serie, geregisseerd door Bryan Andrews met AC Bradley als hoofdschrijver, bevat kenmerkende MCU-actie met een merkwaardige twist.Bron: Marvel Studios

Lees meer over: Chadwick Boseman, What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland

Populair nieuws