Poll: Overweeg jij om je TV-abonnement op te zeggen?

Er zijn nu zoveel alternatieven; is een tv-abonnement nog wel nodig?

Jim Pedd, 15-12-2014 17:54

Onlangs vertelde de grote baas van Netflix, Reed Richards, tijdens een interview dat hij gelooft dat traditionele televisie tegen 2030 niet meer bestaat. On-demand en streamingdiensten zouden het stokje dan compleet overgenomen hebben van reguliere uitzendingen.
Wellicht valt er ook wel iets te zeggen voor de woorden van Richards. Er zijn steeds meer streamingdiensten in Nederland en de rest van de wereld. Zo kan je hier gebruik maken van Netflix, Videoland en NLZiet. Maar ook bieden zo ongeveer alle grote televisiezenders tegenwoordig de mogelijkheid om on-demand uitzendingen terug te kijken, bijvoorbeeld via Kijk, RTL XL en NPO Uitzending Gemist.

Anderzijds zijn de kijkcijfers van reguliere televisie-uitzendingen nog altijd hoog. Als je kijkt naar de gemiddelde top tien van best bekeken programma's op een dag, zitten er daar altijd wel een stuk of vijf of zes bij, die meer dan één miljoen kijkers trekken. Onze vraag aan jullie is dus: overwegen jullie, gezien het grote on-demand aanbod, om je televisieabonnement op te zeggen? We horen graag waarom wel of niet!


Lees meer over: Poll, on demand, streaming, televisie, traditioneel, netflix, reed richards, videoland, nlziet, rtl xl, kijk, npo uitzending gemist, abonnement

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam