search
Eindelijk weten we wanneer 'The Witcher' seizoen 2 op Netflix staat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'The Witcher' seizoen 2 op Netflix staat

Netflix laat ons nog maar een half jaar wachten op de rest van The Witcher.

We wisten natuurlijk al dat het tweede seizoen van The Witcher centraal zou staan tijdens de WitcherCon. En dat is zeker het geval gebleken.

Vandaag hebben we namelijk te horen gekregen wanneer de serie zijn tweede seizoen lanceert. En dat wordt op 17 december! Daarmee hebben we dus twee jaar moeten wachten na de lancering van het eerste seizoen.

Tweede seizoen
De productie moest heel wat tegenslagen doorstaan en zien te overkomen. De uitdagingen waren groot, wat echt komt door de coronacrisis en meerdere lockdowns die daar uit voortkwamen.

In die zin is het dus niet heel gek dat het behoorlijk lang moest duren alvorens de serie weer verder kan gaan. Extra mooi is natuurlijk dat Netflix mooie art heeft laten maken voor bij de releasedatum. Je ziet hieronder Geralt en Ciri samen:



The Witcher seizoen 2 pikt de draad op na de Battle of Sodden. Geralt of Rivia is ervan overtuigd dat Yennefer tijdens die slag om het leven is gekomen. En dus neemt hij Princess Cirilla mee naar de veiligste plek die hij kent: zijn jeugdthuis, Kaer Morhen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen