search
Netflix voegde deze week 15 (!) nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 15 (!) nieuwe series toe

Het was een heerlijk en behoorlijk druk weekje op streamingdienst Netflix.

Elke maandag blikken we vooruit op wat je allemaal nieuw kan verwachten op Netflix. Vandaag zetten we dus de nieuwe series op een rij. Het zijn er in elk geval zes, waaronder het vierde en laatste seizoen van Atypical.

Glow Up (2 seizoenen): In deze wedstrijd gaan aankomende make-upartiesten kleurrijke uitdagingen aan om een carrière in de schoonheidsindustrie te winnen.

Mine (1 seizoen): Twee vrouwen in een conglomeraat, gekooid in een leven vol goud, geheimen en leugens, proberen al hun obstakels te overwinnen om waar geluk te vinden.

We Are The People (1 seizoen): Leer over de beginselen van rechten en burgerschap via vrolijke liedjes van populaire artiesten zoals Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert, Brandi Carlile en anderen.

Cat People (1 seizoen): Kattenmensen zijn er in alle vormen en maten, maar ze delen een liefde voor hun charmante en unieke vierpoters. In deze docuserie worden hun verhalen verteld.

Guerra de Vecinos (1 seizoen): Wanneer twee totaal verschillende gezinnen naast elkaar komen te wonen in een chique buurt, starten de matriarchen een ware oorlog met onbedoelde consequenties.

Rojst (2 seizoenen): Door de overstroming van de eeuw wordt er nog een lichaam in het Gronty-bos ontdekt. Corruptie en zwendel uit de jaren 90 en geheimen uit WO II komen aan het licht.

Dogs (2 seizoenen): Deze hartverwarmende verhalen gaan nader in op de blijvende emotionele band die zich vormt tussen honden en hun verzorger, ongeacht de omstandigheden.

Elize Matsunaga: Era uma Vez um Crime (1 seizoen): Elize Matsunaga schoot haar rijke man neer en hakte hem in stukken. In deze docuserie, met haar eerste interview, wordt diep gedoken in de misdaad die Brazilië schokte.

Resident Evil: Infinite Darkness (1 seizoen): Jaren na de afgrijselijke gebeurtenissen in Raccoon City worden Leon en Claire meegesleurd in een duistere samenzwering wanneer een virus het Witte Huis verwoest.

The War Next-Door: Nadat ze een huis hebben gewonnen, verhuist de familie López naar een rijke buurt. De snobby Espinozas geven hen een koud welkom.

The Mire: '97: De overstroming van de eeuw legt een lichaam bloot in het bos van Gronty. Daarmee komen ook de corruptie en de jaren negentig en de grote geheimen uit de Tweede Wereldoorlog bloot te liggen.

Atypical seizoen 4: Als Casey en Sam beiden op het punt staan om het nest te verlaten, moet de familie Gardner hiermee in het reine komen.

Virgin River seizoen 3: Mel en haar geliefden in Virgin River helpen elkaar door zware tijden. Daarbij krijgen ze te maken met allerlei problemen, van de dood tot een brand.

The Cook of Castamar: In het Madrid van de jaren 1720 komt een getalenteerde kok te werken voor een hertog die net weduwnaar geworden is.

Biohackers seizoen 2: Mia wordt nagezeten door angstaanjagende visioenen en racet om de plotselinge veranderingen in haar leven een plek te geven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen