search
'The Witcher' toont weer iets van het tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Witcher' toont weer iets van het tweede seizoen

Maak je borst maar nat, want WitcherCon komt eraan en dan krijgen we echt onthullingen.

De eerste fanconventie van The Witcher komt eraan. Op 9 juli organiseert Netflix namelijk de WitcherCon, wat het samen met CD Projekt RED doet.

Eerder dit jaar werd dus bekend gemaakt dat er een WitcherCon komt, waarin alles rond het materiaal van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski samenkomt. Denk aan de Netflix-serie, maar ook aan de games van CD Projekt RED.

Eerste trailer
Netflix onthulde nu een eerste trailer voor de WitcherCon, die laat zien wat we kunnen verwachten. We gaan in elk geval uit van een trailer voor het tweede seizoen van The Witcher en fans gokken en hopen op nieuws rond de games van de franchise. Zou er toch een vierde spel komen?

Los daarvan zullen kijkers vermoedelijk wat informatie en misschien wel beelden kunnen verwachten van The Witcher: Blood Origin en de animatiefilm Nightmare of the Wolf.

De prequel is al in productie, maar we weten nog niet wie de hoofdrollen spelen. Vermoedelijk krijgen we dan ook tijdens de WitcherCon te horen wie de hoofdrollen gaan spelen en misschien zelfs wel een eerste blik op de personages.

Hier kan je de trailer bekijken:





Aanbevolen artikelen