'Haunting of Hill House'-regisseur maakt brute serie voor Netflix

'Hill House'-regisseur maakt brute Netflix-serie

Netflix is superblij met regisseur Mike Flanagan, en blijft projecten met hem maken.

Zilko Tarici, 11-07-2021 12:53

Een van de grotere indie-comic titels van de laatste jaren wordt waarschijnlijk tot leven gebracht door Netlflix en het team achter The Haunting of Hill House.
The Hollywood Reporter meldt vandaag namelijk dat Mike Flanagan en Trevor Macy werken aan een verfilming van comic-reeks Something is Killing the Children voor de streamingdienst.

De strips werden geschreven door James Tynion IV en geïllustreerd door Werther Dell'Edera, en wist behoorlijk wat prijzen te winnen. Het verhaal gaat over een plaatsje dat geterroriseerd wordt door monsters die kinderen eten en een mysterieuze vreemdeling die te hul schiet.

Drukke Flanagan
De serie is nog in de vroegste fase van ontwikkeling. Flanagan zal het script samen met Macy schrijven, en beide heren zulle ook produceren. Als de serie er echt komt, zal Macy als showrunner dienst doen.

Dit is het zoveelste project dat Flanagan maakt voor Netflix. Hij was eerder verantwoordelijk voor de series The Hauntin of Hill House en The Haunting of Bly Manor, maar ook de films Hush en Gerald's Game. Ook komen er binnenkort twee nieuwe series van Flanagan voor Netflix: Midnight Mass en The Midnight Club. Genoeg om naar uit te kijken dus!

Bron: Joblo

Lees meer over: The Haunting of Hill House, Mike Flanagan, The Haunting of Bly Manor, Something is Killing the Children, The Midnight Club, Netflix

Populair nieuws