search
'Game of Thrones'-fans opgelet: weer komt er een nieuwe serie van bedenker George R.R. Martin
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-fans opgelet: weer komt er een nieuwe serie van bedenker George R.R. Martin

George R.R. Martin maakt de serie Dark Winds voor televisiezender AMC.

AMC heeft groen licht gegeven voor Dark Winds. Dat is een western noir thriller die gebaseerd wordt op de Leaphorn & Chee-reeks van Tony Hillerman.

De serie wordt gemaakt door Graham Roland en heeft hoofdrollen voor Zahn McClarnon en Kiowa Gordon. En bijzonder is dat George R.R. Martin, de bedenker van Game of Thrones, de serie zal maken als uitvoerend producent. Acteur Robert Redford is ook betrokken als uitvoerend producent.

Dark Winds
De boeken Dark Winds spelen zich af in het zuidwesten van de jaren zeventig. We volgen twee Navajo-politieagenten, Leephorn (McClarnon) en Chee (Gordon), "terwijl hun zoektocht naar aanwijzingen in een gruwelijke dubbele moordzaak hen dwingt hun eigen spirituele overtuigingen uit te dagen en de trauma's uit hun verleden te accepteren."

De pilot van de serie wordt ontwikkeld en geregisseerd door Chris Eyre. De bedoeling is om ook echt op te nemen in het land van de Navajo, waarmee de serie een unieke positie krijgt en mag opnemen in de reservaten.

Zahn zei in een statement: "Ik ben vereerd dat mij gevraagd is de hoofdrol te spelen in deze innovatieve serie van AMC". Hij vindt het bijzonder mee te mogen werken aan het project.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen