search
'Good Witch' krijgt dan toch geen achtste seizoen meer
Series / Nieuws

'Good Witch' krijgt dan toch geen achtste seizoen meer

De finale van de serie zal worden uitgezonden op 25 juli op Hallmark Channel...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Good Witch die nog uitkeken naar het verschijnen van een mogelijks vervolg zijn eraan voor de moeite. Hallmark Channel heeft immers bekend gemaakt dat er geen achtste seizoen meer zal verschijnen.

Binnen het medialandschap draait Good Witch reeds een behoorlijke tijd mee. Door de jaren heen verschenen er dan ook reeds acht films. Daarnaast is er dus ook de serie die tot dusver bestaat uit zeven seizoenen.

Fans hoopten nog op een achtste deel, maar die hoop is nu dus helaas de kop ingedrukt. In een reactie zei Randy Pope, SVP, programmering en ontwikkeling van Hallmark Channel het volgende:

"We willen graag onze hoofdpersonages bedanken wiens chemie en talent ervoor heeft gezorgd dat Good Witch zo'n groot succes is geworden. Zij zijn er in geslaagd om een ronduit unieke kijkervaring te realiseren."

Ook geen nieuwe film
Meteen ontstond naar aanleiding van het bovenstaande nieuws de vraag of er eventueel wel plannen zouden zijn voor de productie van een nieuwe film. Door een vertegenwoordiger van Hallmark Channel werd echter meteen aangegeven dat dergelijke plannen op vandaag nog niet in de pijplijn zitten.

Wel zou er met bepaalde leden van de cast waaronder ook Catherine Bell en James Denton worden gepraat over toekomstige projecten.

Hoe het ook zij, de laatste aflevering van de reeks zal worden uitgezonden op zondag 25 juli om 21h00 op Hallmark Channel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen