Nieuw op Netflix: Mel en Jack zijn terug in 'Virgin River' seizoen 3

Nieuw op Netflix: 'Virgin River' seizoen 3

Het wachten op het derde seizoen van deze heerlijke serie is eindelijk voorbij...

Geoffrey Ketels, 11 juli 2021 om 14:09

Kijk jij ook al zolang uit naar het verschijnen van het derde seizoen van de serie Virgin River? Dat wachten is nu eindelijk voorbij! Het derde seizoen is namelijk vanaf nu te bekijken bij Netflix.
Heel wat mensen blijken gewonnen voor de bij momenten zeemzoete serie van Netflix. Aan het einde van het tweede seizoen werden we bovendien ook opgezadeld met een cliffhanger van formaat waardoor heel wat fans niet konden wachten op het verschijnen van het derde deel.

Grote veranderingen
Helemaal in het ongewisse werden we door Netflix natuurlijk niet gelaten. De trailer die naar aanleiding van het derde seizoen de wereld werd ingestuurd heeft namelijk al een aantal onzekerheden weggenomen. Welke dat zijn laten we je graag zelf ontdekken in de trailer die je hieronder aantreft.

In tegenstelling tot bij heel wat andere series geldt voor Virgin River niet dat Netflix wekelijks nieuwe afleveringen toevoegt. In plaats daarvan werd in één klap het volledige derde seizoen van de reeks online gezet. Het derde seizoen van deze heerlijke serie is in ieder geval vanaf nu te bekijken op Netflix.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws