'The Walking Dead' onthult zijn schurken van het laatste seizoen en wat voor gruwelijks zij met hun slachtoffers doen

'The Walking Dead' onthult de laatste schurken

De schurken van de serie The Walking Dead zijn wel heel erg naar.

Jim Pedd, 13 juli 2021 om 08:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Walking Dead gaat bijna van start met het eerste deel van zijn elfde (en laatste) seizoen. Daarin moeten de overlevers proberen Alexandria te redden, maar makkelijk wordt dat niet.
Er komt namelijk een nieuwe bedreiging op voor de groep van overlevers. Maggie keerde in het vorige seizoen terug, met haar nieuwe groep: de Wardens. Zij werden gedwongen hun schuilplek te verlaten en opgejaagd door de Reapers. Die deinzen nergens voor terug blijkt nu.

Nieuwe teaser
In de teaser Threatened zien we de Reapers hun slachtoffers een gruwelijk lot te beurt laten vallen. Ze worden opgeknoopt langs de kant van de weg.

Duidelijk is dat ze ook voorlopig niet stoppen met Maggie lastigvallen. In Home Sweet Home zagen we een van de Reapers Maggie en Daryl aanvallen. Die zei tegen Maggie toen hij ervan weerhouden werd die missie uit te voeren: "Pope heeft je gemarkeerd".

Wat dat precies betekent is niet zeker, maar duidelijk is wel dat de Reapers behoorlijk gevaarlijk zijn en nietsontziend. Dat maakte showrunner Angela Kang recent ook al duidelijk: "Hij is duidelijk heel goed getraind en hij is een geweldig vechter. Er is een moment dat hij geraakt wordt met een pijl, maar die breekt hij gewoon af om door te vechten."

Maak je dus maar op voor iets gruwelijks met de Reapers:

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Reapers, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws