'The Walking Dead' belooft een gevaarlijke missie in seizoen 11

'The Walking Dead' belooft een gevaarlijke missie

The Walking Dead onthult de eerste verhaallijnen voor zijn elfde seizoen en die beloven heel wat actie.

Jim Pedd, 30 juni 2021 om 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We gaan langzaamaan richting het begin van het einde van The Walking Dead. Nog maar even en de serie begint namelijk met het eerste derde deel van zijn elfde en laatste seizoen.
AMC begint in augustus met de eerste acht van 24 afleveringen. Het worden grootschalige afleveringen die weer grote hordes aan Walkers zullen laten zien. En uit de nieuwe synopsissen blijkt dat onze helden gevaarlijke missies moeten ondernemen.

Gevaarlijke missies
We hebben uitgebreide synopsissen gekregen voor de eerste twee afleveringen van het laatste seizoen:

Acheron: Part 1: De groep realiseert zich, als ze terugkeren naar Alexandria van een kritische missie om voedsel te vinden, dat dit niet genoeg is. Maggie stelt een nieuw plan voor, mogelijk een zelfmoordmissie. Maar welke keuze hebben ze? Ze moeten meer voedsel vinden om Alexandria weer op te bouwen. Doen ze dat niet, valt Alexandria en zijzelf daarmee ook. Eenmaal op weg breekt een gewelddadige storm uit die hen ondergronds in een metrotunnel dwingt. Terwijl de zenuwen opkomen en verdachtmakingen toenemen, breekt langzaam chaos uit. De terreur is meedogenloos als onze mensen leren wat Maggie en haar groep hebben moeten doorstaan voordat ze naar Alexandria terugkeerde. En zij die gevangen zijn door de vreemde soldaten, worden naar een nieuwe en onbekende locatie gebracht.

Acheron: Part 2: De groep ontdekt dat een van hen het niet veilig wist te maken tot de metrowagon. Omringd door Walkers, is het terug de tunnels in lopen een zelfmoordmissie. Alle ogen zijn op Negan gericht, nu de regels om te overleven veranderen. Het is niet langer No Man Left Behind en wordt nu We Keep Going. Met weinig munitie en energie, bereidt de groep zich voor op een confrontatie, want de Walkers hebben een manier gevonden om de wagon in te komen. En Daryl komt intussen in een eigen hel terecht want hij zoekt druk maar Dog. Intussen daagt Yumiko het proces bij de buitenpost van de Commonwealth uit en komt haar toekomst, die van Eugene, Ezekiel en Princess op het spel te staan.
Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws