'Power Book III: Raising Kanan' nu al zeker van een tweede seizoen

'Power Book III: Raising Kanan' nu al zeker van S2

Starz heeft duidelijk bijzonder veel vertrouwen in haar nieuwe serie die binnenkort in première gaat...

Geoffrey Ketels, 14 juli 2021 om 14:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De gloednieuwe serie Power Book III: Raising Kanan van Starz krijgt met zekerheid een vervolg. Dit heeft Starz ondertussen officieel bekend gemaakt.
Het eerste seizoen van de serie Power Book III: Raising Kanan ziet binnen een paar dagen het levenslicht. Toch is het vertrouwen in het project nu reeds bijzonder groot. Toegegeven, de verwachtingen rond de nieuwe reeks van Starz zijn ook behoorlijk hoog gespannen. Ondertussen heeft Jeffrey Hirsch, de CEO van Starz het volgende aangegeven over de verlenging met een tweede seizoen:

"Aan één seizoen hebben we niet voldoende om het verhaal van Kanan Stark en zijn moeder Ray te vertellen."

Spin-off
De reeks Power Book III: Raising Kanan is eigenlijk een spin-off van Power. Het speelt zich af tijdens de jaren '90 en laat ons kennismaken met de jonge jaren van Kanan Stark. Hij is de vijftienjarige zoon van Raquel Thomas, een cocaïnedistributeur die beschikt over een opkomend netwerk van dealers in de stad.

Dat er ook een tweede seizoen zal verschijnen is dus ondertussen duidelijk. Wanneer we deze kunnen verwachten is echter tot dusver nog niet bekend. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van het eerste seizoen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Power Book III Raising Kanan, serie, series, Starz

Populair nieuws