Meghan Markle gaat meewerken aan nieuwe serie voor Netflix

Meghan Markle werkt mee aan nieuwe Netflix serie

De nieuwe animatieserie maakt deel uit van een meerjarige overeenkomst die met Netflix werd afgesloten...

Geoffrey Ketels, 15 juli 2021 om 16:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe animatieserie die geproduceerd zal worden voor Netflix kan rekenen op een wel erg bekend team. Niet alleen het productiehuis Archewell Productions is er namelijk bij betrokken, dat geldt ook voor de echtgenoot van Elton John.
Het productiehuis Archewell Productions is natuurlijk het productiehuis van niemand minder dan de hertog en de hertogin van Sussex. Dit betekent dat Harry en Meghan (onrechtstreeks) betrokken zullen zijn bij de productie van Pearl, zoals de nieuwe animatieserie moet gaan heten.

Pearl zal het verhaal vertellen van een 12-jarig avontuurlijk meisje dat zich laat inspireren door verschillende invloedrijke vrouwen uit het verleden. De animatieserie maakt deel uit van een meerjarige overeenkomst die eerder werd afgesloten tussen Netflix en het productiehuis van het bekende duo.

Pearl
Opvallend is dat Meghan Markle zelf een reactie de wereld heeft ingestuurd met betrekking tot de productie van Pearl. Zij wist daar het volgende over te zeggen:

"Net als zoveel meisjes van haar leeftijd is het zo dat onze heldin Pearl op een bepaald ogenblik op weg moet om zichzelf te ontdekken. Dit terwijl ze er ook in moet slagen om de uitdagingen van het alledaagse leven te overwinnen."

Wanneer Pearl precies zal verschijnen werd nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Meghan Markle, serie, series, animatieserie, animatieseries, Netflix

Populair nieuws