Moordlustige Chucky op een gloedjenieuwe poster

De serie Chucky krijgt een nieuwe poster en laat al iets van de moordpop zien.

Jim Pedd, 17 juli 2021 13:05

Binnenkort is het zover en krijgen we een Child's Play-serie te zien. Op Twitter deelde acteur Devon Sawa een nieuwe teaser poster voor de aankomende horrorserie.
De serie wordt ontwikkeld door bedenker Don Mancini van de franchise en dient als vervolg op Cult of Chucky uit 2017. Daarmee wordt de reboot uit 2019 ook meteen genegeerd. In de serie keren Brad Dourif, Alex Vincent, Jennifer Tilly, Christine Elise McCarthy en Fiona Dourif terug, aangevuld met nieuwkomers Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones en Alyvia Alyn Lind.

Chucky-serie
Chucky speelt zich af in een klein en idyllisch stadje waarin een vintage Good Guy-pop verkocht wordt tijdens een vrijmarkt. Dat leidt uiteindelijk tot een hele rits moorden.

De pogingen om de moordenaar op te pakken, leiden ertoe dat de duistere geheimen van het stadje opborrelen en bloot komen te liggen.

Chucky was al vier jaar in de maak, na de teleurstelling die men voelde bij de reboot van Child's Play. De opnames gingen in maart van start, na een vertraging als gevolg van het coronavirus.

Hieronder kan je de poster bekijken:


Lees meer over: Chucky, Poster, Don Mancini

Populair nieuws