search

Ons nieuws van zaterdag 17 juli 2021

Krijgt serie 'Sex/Life' nog 3 extra seizoenen?
Series / Nieuws

Krijgt serie 'Sex/Life' nog 3 extra seizoenen?

Het bronmateriaal voor de reeks is in ieder geval nog lang niet uitgeput, in tegendeel...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Sex/Life heeft het tegen de verwachtingen in uitstekend gedaan tot dusver. De reeks doet het zelfs zo goed dat er meer dan waarschijnlijk nog (minstens) een tweede seizoen zal verschijnen.

De serie Sex/Life vertelt het verhaal van Billie Connely. Dit personage wordt gespeeld door actrice Sarah Shahi. Zij is getrouwd met Cooper (gespeeld door Mike Vogel). Het koppel woont samen in het Amerikaanse Connecticut met hun twee kinderen. In het verleden heeft Billie in New York gewoond samen met haar beste vriendin Sasha. Ze hield er op z'n zachtst gezegd een wild leven op na in de Amerikaanse metropool.

Plots blijkt de huismoeder heimwee te krijgen naar haar oude, wilde periode waardoor ze terug begint te fantaseren over haar wilde en hete nachten met ex-vriend Brad (gespeeld door Adam Demos). Al snel wordt duidelijk dat ze nooit echt helemaal over die relatie is gekomen.

Tegenvallende beoordelingen
Ondanks het feit dat Sex/Life kan rekenen op heel wat interesse en prima kijkcijfers zijn de beoordelingen een stuk minder positief. Onder meer op IMDB bedraagt de score momenteel dan ook slechts 5,4/10.

Toch bestaat de kans dat we zomaar eens nog heel wat meer Sex/Life zullen zien verschijnen op Netflix. Het bronmateriaal voor de reeks is namelijk het boek 44 Chapters about 4 Men van B.B. Easton. Brad is slechts één van de vier mannen die worden besproken waardoor er zomaar nog eens ruimte zou kunnen zijn voor drie extra seizoenen.

Wordt ongetwijfeld nog vervolgd!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Het spannende laatste seizoen van 'Suits'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het spannende laatste seizoen van 'Suits'

Het laatste seizoen bestaat jammer genoeg wel uit slechts 10 afleveringen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In eerste instantie leek er nog even hoop te bestaan voor de komst van een tiende seizoen, maar die hoop is inmiddels vervlogen. Vanaf vandaag, zaterdag 17 juli 2021 is op Netflix dan ook het laatste seizoen te bekijken van de populaire serie Suits.

Er is zowel goed als slecht nieuws te melden over het negende seizoen. Het goede nieuws is dat fans deze keer geen rekening hoeven te houden met het verschijnen van het seizoen in twee delen. Dit betekent dat alle afleveringen vanaf vandaag meteen te bekijken zijn bij Netflix.

Er is jammer genoeg ook slecht nieuws. Voor het negende en laatste seizoen van Suits geldt namelijk dat er slechts sprake is van 10 afleveringen. Daarmee is ze het kortste seizoen ooit dat is verschenen. Toch nog een schrale troost? Niemand minder dan het personage van Mike Ross maakt opnieuw zijn opwachting!

Spanning verzekerd
Eén ding staat als een paal boven water, het negende en laatste seizoen van Suits brengt nog heel wat spanning met zich mee. Tijdens dit laatste seizoen zullen we dan ook onder meer kunnen vaststellen hoe Robert Zane het moet opnemen tegen de Bar Association om het vel van Harvey te redden. Zijn gigantische opoffering heeft ervoor gezorgd dat vooral Samantha met een grote leegte is achtergebleven.

Even werd er ook nog gehoopt op een terugkeer van Meghan Markle in het finale seizoen van de reeks, maar dat bleek (zoals we konden verwachten) helemaal niet mogelijk. Wel is het zo dat er een aantal telefoongesprekken tussen haar en Mike Ross in het finale seizoen zijn verwerkt. Op deze manier willen de makers duidelijk maken dat Markle toch nog altijd één van hen is.

Het laatste seizoen van de razend populaire serie Suits is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf vandaag, zaterdag 17 juli 2021!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' krijgt drie(!) animatieseries
Series / Nieuws

'Game of Thrones' krijgt drie(!) animatieseries

Niet alleen komen er meerdere live-action series over Westeros, maar ook een rits animatieprojecten.

Afgelopen januari werd al bekend dat HBO Max een animatieproject gebaseerd op de Game of Thrones-franchise ontwikkelde. Nu komen daar nog eens twee series bij!

Volgens bronnen zou een van de series zich afspelen in een deel van Westeros dat we nog niet hebben gezien: The Golden Empire of Yi Ti, een regio in Essos nabij de zuid-oosterse limieten van de bekende wereld.

Nieuwe verhalen
De samenleving van Yi Ti wordt als een van de oudste én meest geavanceerde in George R.R. Martins fantasy-wereld gezien en zou losjes gebaseerd zijn op het imperialistische China.

Over de andere serie is helaas nog niks bekend.

Het nieuws kwam naar buiten nadat HBO Max aankondigde dat er meer volwassen getinte animatieseries voor de dienst worden gemaak, waaronder een over Batman van producenten J.J. Abrams en Matt Reeves.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-fans zijn boos over de seizoensfinale
Series / Nieuws

'Loki'-fans zijn boos over de seizoensfinale

Dat ze een speciaal momentje niet te zien kregen, bevalt hen eigenlijk niet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel-serie Loki is na zes weken alweer voorbij. Deze omvatte hele toffe ontwikkelingen voor het Marvel Cinematic Universe en toch zijn fans niet overal even blij mee.

De finale van de serie was een behoorlijk bijzondere. Maar niet iedereen is even blij met de aflevering, met name omdat een teaser helemaal aan het begin niet gerealiseerd werd.

Toch wat boze fans
Hoewel de finale over het algemeen heel erg beviel, is niet iedereen even blij met de finale. Dat komt vooral door de tease helemaal aan het begin van het zes afleveringen tellende eerste seizoen van de televisieserie.

Aan het einde ontmoetten we de man die achter de Time Variance Authority bleek te zitten: Kang the Conquerer, gespeeld door acteur Jonathan Majors. Sylvie besloot hem te doden, waarna het multiversum ontstond en de varianten van He Who Remains allemaal helemaal los konden gaan.

Er lijkt dus een grote oorlog aan te komen, in het multiversum, waarmee Phase Four groter en ambitieuzer lijkt te zijn dan wat we eerder zagen in de Marvel-franchise. En toch vinden fans dat er iets miste in de finale, namelijk een twist waarin we Mobius zagen krijgen wat hij wilde: rijden op een jet ski.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Moordlustige Chucky op een gloedjenieuwe poster
Series / Posters

Moordlustige Chucky op een gloedjenieuwe poster

De serie Chucky krijgt een nieuwe poster en laat al iets van de moordpop zien.

Binnenkort is het zover en krijgen we een Child's Play-serie te zien. Op Twitter deelde acteur Devon Sawa een nieuwe teaser poster voor de aankomende horrorserie.

De serie wordt ontwikkeld door bedenker Don Mancini van de franchise en dient als vervolg op Cult of Chucky uit 2017. Daarmee wordt de reboot uit 2019 ook meteen genegeerd. In de serie keren Brad Dourif, Alex Vincent, Jennifer Tilly, Christine Elise McCarthy en Fiona Dourif terug, aangevuld met nieuwkomers Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones en Alyvia Alyn Lind.

Chucky-serie
Chucky speelt zich af in een klein en idyllisch stadje waarin een vintage Good Guy-pop verkocht wordt tijdens een vrijmarkt. Dat leidt uiteindelijk tot een hele rits moorden.

De pogingen om de moordenaar op te pakken, leiden ertoe dat de duistere geheimen van het stadje opborrelen en bloot komen te liggen.

Chucky was al vier jaar in de maak, na de teleurstelling die men voelde bij de reboot van Child's Play. De opnames gingen in maart van start, na een vertraging als gevolg van het coronavirus.

Hieronder kan je de poster bekijken:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geruststellend nieuws over 'Bridgerton' seizoen 2
Series / Nieuws

Geruststellend nieuws over 'Bridgerton' seizoen 2

COVID-19 slaat ook toe op de set van de meest populaire series van het moment.

Goed nieuws voor fans van Bridgerton: de opnames van het tweede seizoen zijn afgelopen vrijdag weer kunnen beginnen, nadat de opnames een dag lang werden stilgelegd toen een van de crewleden COVID-19 leek te hebben.

Volgens Variety werden de opnames bij de vaststelling direct stilgelegd en werd iedereen op de set direct getest. Alle protocollen werden daarmee gevolgd en degenen die zijn geraakt zitten nu in quarantaine.

Romance is coming
De productie van het tweede seizoen begon afgelopen mei op verschillende plekken in Londen. Hoofdrolspeler Phoebe Dynevor keert terug voor de nieuwe reeks, die is gebaseerd op de boeken van Julia Quinn. Hartenbreker Regé-Jean Page is niet meer van de partij.

Het nieuws komt net voordat het Verenigd Koninkrijk weer volledig opengaat op 19 juli, een dag die ook wel Freedom Day wordt genoemd. Dit wil echter niet zeggen dat het beter gaat in het land, want het aantal coronagevallen per dag is tot recordhoogte gestegen.

Bridgerton seizoen 2 wordt later dit jaar verwacht.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flinke tegenvaller voor Disney+-serie 'Willow'
Series / Nieuws

Flinke tegenvaller voor Disney+-serie 'Willow'

Het heeft jaren geduurd voordat de serie eindelijk gemaakt kon worden, en nu is er wéér sprake van een tegenvaller.

Disney's geplande Willow-serie heeft met heel wat obstakels te maken gehad, en daar komt nu nóg een bij.

In januari dit jaar verliet Crazy Rich Asians-regisseur Jon M. Chu het project al, maar hij werd snel vervangen door Jonathan Entwistle als regisseur. Nu heeft ook Entwistle het project na slechts een paar maanden verlaten.

Volgens Deadline zou Entwistle het project al in april hebben verlaten om te kunnen werken aan de opnames van zijn Apple TV+-serie Hello Tomorrow. De productie van de Willow-pilot werd vervolgens nogmaals stilgelegd omdat een van de personage opnieuw gecast moest worden.

Vervanger al gevonden!
Nu is bekend geworden dat Outlander-regisseur Stephen Woolfenden is gekozen om Entwistle's plek in te nemen. Woolfenden zou zelfs al klaar zijn met de opnames van de eerste twee afleveringen!

Warwick Davis, die Willow speelde in de film uit 1988, is de enige acteur uit de film die terugkeert voor de serie. Hij speelt weliswaar nog steeds een belangrijke rol, maar het centrale personage is Princess Kit (Ruby Cruz). Zij is degene die haar tweelingbroer in de serie, met hulp van Willow, moet redden.

Disney+ heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Willow te streamen is, maar wij verwachten ergens in 2022.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki'-ster vertelt nu al over het tweede seizoen
Series / Nieuws

'Loki'-ster vertelt nu al over het tweede seizoen

Acteur Tom Hiddleston weet nu al dat men werkt aan het komende tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De gesprekken over het tweede seizoen van Loki worden nu al gevoerd. Dat zegt acteur Tom Hiddleston die de hoofdrol in de serie van streamingdienst Disney+ speelt.

In het eerste seizoen kregen we te zien hoe Loki werd opgepakt door de Time Variance Authority, voor misdaden tegen de Heilige Tijdlijn. Loki werd naar hun hoofdkwartier meegenomen, waar hij besloot Agent Mobius te helpen bij het oppakken van een kwaadaardige Loki-variant genaamd Sylvie.

Tweede seizoen
Tijdens de zes afleveringen kregen we heel wat verschillende twists te zien. Sylvie bleek niet gewoon zomaar een andere versie van Loki en de TVA was een bureaucratische organisatie met een behoorlijk verrassende oorsprong.

En dat biedt materiaal voor een tweede seizoen. Daar wordt volgens Hiddleston al over gesproken:

"Ik ben zo dankbaar dat we het eerste seizoen mochten maken," begon de acteur. "Eerlijk gezegd kan ik nog altijd niet helemaal verwerken dat we dit nog eens mogen doen. Ik word zo opgewonden van de mogelijkheden. We voeren de gesprekken al, diepe, diepe, diepe gesprekken. En ik kan niet wachten tot we ermee beginnen. Ik wil het publiek bedanken, want zonder hen zouden we geen tweede seizoen mogen maken. Het eerste seizoen zat hoop ik vol verrassingen en ik denk dat het tweede er nog veel meer gaat bieden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Helden en schurken op 'The Walking Dead' poster
Series / Posters

Helden en schurken op 'The Walking Dead' poster

De poster voor het elfde seizoen van The Walking Dead laat onze helden en schurken zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voordat het epische einde van The Walking Dead op 22 augustus van start gaat, heeft AMC nog heel wat te doen wat promotie te doen. In het kader daarvan kwam men al met een interessante video voor het nieuwe seizoen en vandaag is er een banner.

Die banner toont ons de belangrijkste personages in de aankomende acht afleveringen: Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), Maggie (Lauren Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) evenals het fanfavoriete personage Officer Mercer uit de comics, gespeeld door nieuwkomer Michael James Shaw van de Commonwealth. Dat is een nieuwe beschaving die de wereld van The Walking Dead flink uitbreidt.

Nieuwe key art
De nieuwe promo-art laat dus de belangrijkste personages van seizoen 11A zien. Daarmee trapt men de eerste rits van acht afleveringen af voor de nieuwe rits. We krijgen onder meer een tweedelige seizoenspremière te zien waarin de groep van Daryl en Maggie in een door Walkers gevulde metrotunnel vastzitten op een missie die niet iedereen gaat overleven.



"De eerste aflevering is gestoord. Ik kan niet wachten tot mensen 'm zien," vertelde uitvoerend producent Scott Gimple over Archeron: Part I en Part II tijdens een recente aflevering van TWDUniverse.

"Het is groot, echt heel erg groot. Ik wil niet te veel verklappen, maar het bevat dingen die we nog nooit gezien hebben in de serie."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Law & Order'-serie wordt wel heel snel geschrapt
Series / Nieuws

Nieuwe 'Law & Order'-serie wordt wel heel snel geschrapt

De serie Law & Order: For the Defense stopt nu al, veel eerder dan gehoopt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwste hoofdstuk in de Law & Order-franchise is al klaar, nog voordat de serie echt begonnen is. Deze week liet NBC namelijk weten dat men nu al stopt met de serie Law & Order: For the Defense.

Dat is vrij opmerkelijk nieuws. NBC kondigde de serie afgelopen mei aan en maakte ook bekend dat het de intentie was om dit najaar de boel te lanceren. Maar sindsdien werd er geen informatie bekendgemaakt over de cast.

Waarom dan?
Waarom NBC de stekker uit de serie getrokken heeft is niet bekend. Wel laat de televisiezender weten dat het de bedoeling is om verschillende additionele Law & Order-series te ontwikkelen.

De gedachte was om met Law & Order: For the Defense de nadruk te leggen op advocaten en het gerechtelijke systeem. Elke week zou een hedendaags verhaal van moraliteit moeten laten zien.

Bedenker Dick Wolf van de franchise zou de serie samen met Arthur Forney, Julie Weitz, Peter Jankowski en Carol Mendelsohn maken. Verder was Mendelsohn aangewezen als showrunner van de serie, die er dus om onbekende reden niet komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ had weer leuke nieuwe series voor ons de afgelopen week
Series / Nieuws

Disney+ had weer leuke nieuwe series voor ons de afgelopen week

Er zijn drie nieuwe series toegevoegd aan Disney+ de afgelopen week.

Vandaag zetten we de drie series voor je op een rij die deze week nieuw zijn toegevoegd aan streamingdienst Disney+. Na de wat rustige vorige week is het nu dus net iets drukker.

Echt veel is het echter niet en voorlopig ziet het er niet direct naar uit dat we snel veel drukkere tijden krijgen op Disney+. Tegelijk voegt men wel telkens weer nieuwe afleveringen toe in de grote franchises: Marvel Studios en in dit geval natuurlijk ook Pixar.

De nieuwe series
Goed, laten we duiken in de series die dus nieuw zijn toegevoegd. De eerste daarvan kreeg twee seizoenen. Verder zijn er twee series met een nieuwe aflevering.

Grown-ish seizoen 1 en 2: Zoey gaat naar de universiteit. Daar leert ze vrij snel dat niet alles gaat zoals verwacht nu ze uit haar beschermde nest weg is.

Loki (S01E06): De seconden tikken weg in de seizoensfinale waarin Loki en Sylvie een date met het lot hebben.

Monsters at Work (S01E03): Tylor krijgt zijn eerste MECOT-reparatietaak toegewezen. Mike en Sully zorgen voor een echte baby.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oef: 'Stranger Things'-ster wilde de hond doden
Series / Nieuws

Oef: 'Stranger Things'-ster wilde de hond doden

David Harbour vond de hond in Stranger Things eigenlijk maar niets en wilde dat 'ie dood zou zijn.

Acteur David Harbour heeft het druk met de promotie van zijn nieuwste project, de film Black Widow. Terwijl hij een persronde doet in het kader van die release, vertelt hij ook uitgebreid over zijn volgende project: Stranger Things.

Harbour heeft het druk met de opnames van de vierde rits afleveringen van de serie en vertelt nu dat hij de familiehond Chester echt verschrikkelijk vindt. Wat hem betreft zou de Byers-pup snel weg gaan.

Dood gaan
De puppy van de familie Byers verdween al na 1 seizoen bij de televisieserie. Dat heeft een duidelijke reden: Harbour vond de hond helemaal niets en haatte het beest echt vreselijk.

"Ik haatte die fucking hond zo erg," gaf Harbour toe. "Take na take liep die weg of deed die iets anders."

"Ik weet nog dat de trainer naar de zijkant van de set liep en zei: 'Kom op, we moeten ons geld verdienen'. Dus ik ging naar hen en zei: 'Weet je, misschien moet de Byers-familie hun hond volgend seizoen laten inslapen. We hebben het er nooit over in de rest van de serie. Wat mij betreft vinden we die hond in een van de toekomstige seizoenen in het Upside Down."

Het is nog altijd niet bekend wanneer de serie van Netflix weer te zien zal zijn, al wordt naar verluidt gemikt op een release in het volgende jaar.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-ster Robert Downey Jr. speelt in een nieuwe serie
Series / Nieuws

Marvel-ster Robert Downey Jr. speelt in een nieuwe serie

Robert Downey Jr. heeft nadat hij speelde in de Marvel-franchise nu een nieuwe serie gevonden.

Marvel-ster Robert Downey Jr. heeft een nieuw project gevonden. Vandaag is bekend gemaakt dat hij een van de hoofdrollen krijgt in The Sympathizer, een nieuwe televisieserie.

De serie is een verfilming van het gelijknamige boek van Viet Thanh Nguyen met dezelfde titel. De serie wordt ontwikkeld door Park Chan-wook en Don McKellar die als co-showrunners werken aan het HBO-project.

Vietnamese cast
Er wordt naast Downey Jr. gezocht naar een aantal Vietnamese hoofdrolspelers, die het bredere ensemble zullen vormen. Dat is een wereldwijde zoektocht, alhoewel de opnames deels in Vietnam en deels in de Verenigde Staten plaatsvinden.

Het interessante is dat Downey Jr. meerdere rollen krijgt in de televisieserie, elk daarvan zal een andere tak van het Amerikaanse establishment vertegenwoordigen. Een daarvan is een opkomend congreslid, een ander een CIA-agent en weer een ander een filmregisseur.

De verfilming wordt deels geregisseerd door Chan-wook en verder is Downey Jr. betrokken als uitvoerend producent. Wat hij overigens samen doet met zijn echtgenote Susan Downey, maar ook McKellar, Kim Ly, Amanda Burrell en Niv Fichman.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.