'Loki'-fans zijn boos over de seizoensfinale

'Loki'-fans zijn boos over de seizoensfinale

Dat ze een speciaal momentje niet te zien kregen, bevalt hen eigenlijk niet.

Jim Pedd, 17 juli 2021 13:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel-serie Loki is na zes weken alweer voorbij. Deze omvatte hele toffe ontwikkelingen voor het Marvel Cinematic Universe en toch zijn fans niet overal even blij mee.
De finale van de serie was een behoorlijk bijzondere. Maar niet iedereen is even blij met de aflevering, met name omdat een teaser helemaal aan het begin niet gerealiseerd werd.

Toch wat boze fans
Hoewel de finale over het algemeen heel erg beviel, is niet iedereen even blij met de finale. Dat komt vooral door de tease helemaal aan het begin van het zes afleveringen tellende eerste seizoen van de televisieserie.

Aan het einde ontmoetten we de man die achter de Time Variance Authority bleek te zitten: Kang the Conquerer, gespeeld door acteur Jonathan Majors. Sylvie besloot hem te doden, waarna het multiversum ontstond en de varianten van He Who Remains allemaal helemaal los konden gaan.

Er lijkt dus een grote oorlog aan te komen, in het multiversum, waarmee Phase Four groter en ambitieuzer lijkt te zijn dan wat we eerder zagen in de Marvel-franchise. En toch vinden fans dat er iets miste in de finale, namelijk een twist waarin we Mobius zagen krijgen wat hij wilde: rijden op een jet ski.


Lees meer over: Loki, Disney Plus, Marvel Studios, Owen Wilson, Mobius

Populair nieuws