Nieuw op Netflix: Lust en passie in 'Too Hot to Handle: Brazil'

Nieuw op Netflix: 'Too Hot to Handle: Brazil'

Fans van datingshows worden tegenwoordig werkelijk op hun wenken bediend door Netflix...

Geoffrey Ketels, 21 juli 2021 om 15:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige maand verscheen het officiële tweede seizoen van de serie Too Hot To Handle op Netflix. Vanaf vandaag is op de streamingdienst ook de variant Too Hot to Handle: Brazil te bekijken!
In Too Hot to Handle: Brazil zijn het deze keer geen Amerikanen, Engelsen en Canadezen die een heet datingavontuur beleven. In plaats daarvan volgen we nu een groep jonge Brazilianen! Zij hebben er duidelijk geen idee van welk avontuur ze precies zijn aangegaan.

Spannende zonvakantie
Voor de groep die we volgen in Too Hot to Handle: Brazil geldt dat ze vermoeden een bloedhete zonvakantie mee te zullen maken. Dit natuurlijk boordevol met liefde en passie. De realiteit is echter net even wat anders. De virtuele assistent Lana is namelijk vastbesloten om roet in het eten te gooien.

Het uiteindelijke doel van dit programma? Innig contact tot een absoluut minimum te beperken. Alleen op die manier zal een gelukkig koppel erin slagen om de hoofdprijs van 82.000 euro in de wacht te slepen.

Ben jij ook benieuwd hoe het er precies aan toe gaat in deze Braziliaanse variant van de populaire datingshow Too Hot to Handle: Brazil? Dan kan je dat vanaf vandaag ontdekken op Netflix!


Lees meer over: Too Hot to Handle, Too Hot to Handle Brazil, serie, series, Netflix

Populair nieuws