Fan van 'Stranger Things'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Stranger Things-fan? Dan hebben we nieuws voor je

Mogelijk komt er een spin-off van de serie Stranger Things van Netflix.

Jim Pedd, 21 juli 2021 om 14:45

Netflix vierde eerder de vijfde verjaardag van Stranger Things. Daarmee werden fans er weer aan herinnerd dat de serie maar lang laat wachten op zijn vierde seizoen. Twee van de vijf jaar brachten we immers door, wachtend op nieuwe afleveringen.
En nu lijkt het erop dat de serie pas volgende zomer meer laat zien van de bende uit Hawkins. Hopelijk is dat het wachten waard, maar het kan ook het begin van het einde zijn van de serie. Bedenkers Matt en Ross Duffer gaven meermaals aan dat ze weten hoe de serie moet eindigen wat hen betreft, en seizoen 5 zal vermoedelijk de laatste worden. Maar niet het laatste seizoen van de serie lijkt het zo.

Mogelijke spin-off
Het gerucht gaat dat Netflix echt dolgraag verder wil met de franchise. En dus zou de streamingdienst een spin-off gaan maken.

Dat stelt althans de site Giant Freakin Robot op basis van anonieme bronnen binnen de streamingdienst. Details zijn er nog niet, dus de verwachtingen moeten we wel enigszins temperen tot er echt grotere bronnen met dit nieuws komen, of Netflix zelf iets aankondigt.

Tegelijk klinkt het gezien de immense populariteit van Stranger Things ook weer niet heel vreemd dat men zou willen overwegen een spin-off te maken.
Bron: Giant Freakin Robot

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer

Populair nieuws