search

Ons nieuws van woensdag 21 juli 2021

'The Flash' brengt verrassende oude bekende terug voor seizoen 7-finale
Series / Nieuws

'The Flash' brengt verrassende oude bekende terug voor seizoen 7-finale

De serie The Flash draait alweer zeven jaar en heeft een schokkende terugkeer!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zevende seizoen van The Flash kwam afgelopen dinsdag tot een einde. De gevolgen van de aflevering voor Team Flash zijn groot! In de seizoensfinale vochten een aantal speedsters samen om de Godspeed-oorlog te beëindigen.

En in dat grote gevecht kwam een oude bekende terug. In Heart of the Matter, Part 2 zien we namelijk niemand minder dan Eobard Thawne, ofwel Reverse Flash, terugkeren!

En hoe!
Precies op het moment dat Godspeed toe wilde slaan om Flash / Barry Allen te doden, verscheen er nog een speedster ten tonele: Eobard Thawne, ofwel Reverse Flash.

Het tweetal werkte kortstondig samen in een soort Speed Force-gevecht, dat culmineerde in het neersteken van Godspeed door Thawne, waarmee de oorlog voor dat moment beëindigd werd. Direct daarna probeerde Eobard ook Barry te doden, maar kwam erachter dat Barry sneller was.

Waarop Eobard vertrok, belovend dat hij ooit sneller zou zijn dan Barry en hem dan wel zou doden. Thawne's terugkeer is een monumentale gebeurtenis in de serie van The CW, want het zet weer een aspect van de onderlinge rivaliteit tussen de twee op. Acteur Tom Cavanagh zal vermoedelijk wel vaker terugkeren in het komende achtste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verliest voor het eerst in tijden abonnees
Series / Streaming-diensten

Netflix verliest voor het eerst in tijden abonnees

De streamingdienst begint de hete adem van de concurrentie te voelen.

Netflix laat weten dat het in het tweede kwartaal van dit jaar voor het eerst in tijden abonnees ingeleverd heeft in de Verenigde Staten. Tussen 1 april en 30 juni verloor het in de VS en Canada zo'n 430.000 abonnees.

Daarmee schakelt Netflix weer gelijk met het kwartaal daarvoor, toen het 450.000 extra abonnees verwierf in die twee markten. Daarmee is het voor het eerst in twee jaar dat Netflix abonnees verloor in de Verenigde Staten (Q2 van 2019 was de laatste keer dat dit gebeurde).

Toch wat groei
Ondanks dat Netflix wat abonnees inleverde in de Verenigde Staten en Canada groeide het toch wereldwijd met zo'n 1,5 miljoen mensen. Dat is meer dan oorspronkelijk voorspeld werd, want Netflix dacht zelf op 1 miljoen mensen uit te zullen komen.

Zelf wijt Netflix de tegenvallende resultaten in de Verenigde Staten en Canada aan de coronacrisis. "De pandemie zorgde voor een ongewone klonterigheid in onze groei en verstoort de jaar-op-jaar vergelijkingen, omdat de acquisitie en engagement per huishouden flink groeide in de eerste maanden van corona."

Netflix vertelde wel te verwachten abonnees terug te kunnen lokken door uit te breiden naar andere markten. Zodoende wil men beginnen met de gamingmarkt en zonder extra kosten games uitbrengen.

De bedoeling is om dit aan te pakken op eenzelfde manier waarop men films en series uitbrengt. Het idee is ook eerst te focussen op mobiele games.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geruststellend nieuws over de live-action 'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix
Series / Nieuws

Geruststellend nieuws over de live-action 'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix

De eerste synopsis is uitgelekt en hint op een serie die het origineel nauwgezet gaat volgen.

Er is een synopsis online verschenen voor de aankomende live-action serie van Avatar: The Last Airbender van Netflix. En die lijkt goed nieuws te behelzen voor de fans van de serie van Nickelodeon.

De live-action serie van Netflix is al enige tijd in de maak. Maar sinds het vertrek van bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko hoorden we weinig concreets meer. Tot de afgelopen paar dagen.

Een synopsis
De serie is naar verluidt bijna klaar om te beginnen met zijn opnames. Die zouden in de herfst van start gaan. Ook lijkt de nu gelekte synopsis te duiden op een serie die heel erg lijkt op de oorspronkelijke animatieserie van Nickelodeon.

Let wel, het is geen synopsis die door Netflix zelf is vrijgegeven, maar wel een interessante:

The Last Airbender speelt zich af in een fantasiewereld, het thuis van mensen, fabelwezens en bovennatuurlijke geesten. De menselijke beschaving is verdeeld in drie pre-industriële naties, de Water-stammen, het Aarde-koninkrijk en de Lucht-nomaden, en een industriële natie, de Vuur-natie die ertoe in staat is verschillende machines te maken. Binnen elke natie heeft een orde van mannen en vrouwen, Stuurders, het vermogen om hun element te besturen.

Deze Stuur-kunsten combineren en bepaalde stijl van martial arts en mysticisme. De Stuur-types zijn water, aarde, vuur en lucht. Elke generatie is er één individu met het vermogen alle vier de elementen te sturen: de Avatar, de geest van de planeet die zich manifesteert in menselijke vorm. Als de Avatar overlijdt, wordt hij of zij gereïncarneerd in een ongeboren baby uit de volgende natie van de cyclus, die overeenkomst met de seizoenen: winter voor water, lente voor aarde, zomer voor vuur en herfst voor lucht.

Hoewel de legende gaat dat de Avatar de elementen moet leren besturen in volgorde, beginnend met het eigen element, kan dit soms veranderen als de situatie dit vereist. Het element dat tegenover het 'eigen' element van een persoon staat is extreem ingewikkeld, omdat het gebaseerd is op tegengestelde vechtstijlen en doctrines.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Pokémon' lijkt dan eindelijk een live-action serie te krijgen van Netflix
Series / Nieuws

'Pokémon' lijkt dan eindelijk een live-action serie te krijgen van Netflix

De serie Pokémon is al jaren populair. Een live-action serie kregen we echter nooit.

Hoewel het merk al twee decennia uiterst populair is, is Hollywood er pas eenmaal in geslaagd een live-action Pokémon-project te realiseren. Detective Pikachu was een opvallend groot succes, met een box office van 433 miljoen dollar.

De recensies van die film waren redelijk positief en fans waren enthousiast. De vraag is echter nog altijd of er een tweede film komt. Tegelijk ligt er genoeg geld op tafel om een live-action serie te rechtvaardigen. En precies die zou in de maak zijn.

Serie op Netflix
Het gerucht gaat namelijk dat Netflix met een live-action serie, gebaseerd op de eerste game, komt. Dat betekent dat we een verhaal gaan zien over een jonge knul die zijn eerste Pokémon krijgt en met hem de wijde wereld in trekt, op zoek naar andere Pokémon en de kans om een Pokémon-meester te worden.

Mocht dit gerucht kloppen, betekent dat ook meteen dat Legendary Pictures ofwel de rechten heeft verkocht, of dat men samenwerkt. Legendary kreeg de live-action rechten op Pokémon in 2016 in handen.

Wel weten we dat Netflix tevreden is met de prestaties van de serie op zijn streamingdienst. Netflix zet namelijk nieuwe afleveringen online van de animatieserie.

Voorlopig is het niets meer dan een gerucht, maar wel een interessant verhaal!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sauron ontbreekt in nieuwe 'The Lord of the Rings'
Series / Nieuws

Sauron ontbreekt in nieuwe 'The Lord of the Rings'

De grote slechterik uit Lord of the Rings vermoedelijk niet in de Amazon-serie.

Waarschijnlijk ergens volgend jaar keren de fans terug naar de Midden-aarde. Op Amazon Prime Video verschijnt dan namelijk een nieuw verhaal in de wereld die "in de Ban van de Ring" is.

Via een nieuwe bericht wordt duideljik dat het eerste seizoen het waarschijnlijk gaat doen zonder de grote schurk Sauron, de maker van de One Ring en de tweede Dark Lord die de baas wil zijn over de Midden-aarde.

The Lord of the Rings zonder Sauron?
TheOneRing.net meldt dat het eerste seizoen van The Lord of the Rings het moet stellen zonder Sauron en dat doet ergens toch een beetje afbreuk aan de titel.

Het eerste seizoen zou zich afspelen in de 'Second Age of Middle-earth' als Sauron tevoorschijn komt uit zijn schuilplaats in de vorm van Annatar, de Lord of Gifts, met de negen 'Rings of Power' als een cadeau aan de vrije volkeren. Dus zijn aanwezigheid gelukkig wel voelbaar.

Het eerste seizoen van de serie The Lord of the Rings wordt op dit moment opgenomen en er verschijnen acht afleveringen. J. A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) regisseert de eerste twee afleveringen. Een tweede seizoen is al besteld in 2019.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-off 'The Witcher' krijgt gave eerste beelden!
Series / Trailer

Spin-off 'The Witcher' krijgt gave eerste beelden!

Netflix geeft ons de eerste beelden uit Nightmare of the Wolf.

Recent werd duidelijk dat het tweede seizoen van The Witcher in december gaat verschijnen. Voor het zover is, krijgen we eerst nog de spin-off anime The Witcher: Nightmare of the Wolf te zien.

Voor The Witcher: Nightmare of the Wolf hebben we nu de eerste beelden via de teaser die door Netflix is vrijgegeven.

Eerste trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf
In de anime van een kleine anderhalf uur horen we stemmen van onder meer Theo James als Vesemir, Lara Pulver als Tetra, Graham McTavish als Deglan en Mary McDonnell als Lady Zerbst.

The Witcher: Nightmare of the Wolf komt van producent Lauren Schmidt Hissrich en is geregisseerd door Kwang Il Han. De verschijningsdatum is ook door Netflix onthuld: 23 augustus 2021. Dat is dus vrij snel al!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Maximaal 10 keer "F*CK" voor Chucky in zijn nieuwe tv-serie
Series / Nieuws

Maximaal 10 keer "F*CK" voor Chucky in zijn nieuwe tv-serie

De pop mag schelden, maar er is een limiet aan het aantal keer dat hij f*** zegt.

Voor het gebruik van bijvoorbeeld het woord F*** in films en series zijn regels. Zo mag in PG-13 films (12 jaar en ouder) slechts één keer het woord gebruikt worden. Voor een serie rond de moordende pop Chucky uit Child's Play zijn er uiteraard meer nodig.

Hierover hebben de makers van de aankomende serie Chucky afspraken gemaakt. Per aflevering is er een maximum gesteld aan het aantal keren dat de pop het woord F*** gebruikt. Dit blijkt uit een interview dat bedenker Don Mancini had met Entertainment Weekly.

Tien F***-woorden
"Syfy en de VS hebben een sterke honger, net zo sterk als de onze, om de tv-serie de toon te geven die de fans willen zien. Voordat we de show verkochten, moesten we met de tv-zender afstemmen dat Chucky zijn F-woorden kon gebruiken," aldus Mancini.

"Chucky krijgt tien F-woorden per aflevering en dat is meer dan genoeg. Het zorgde ervoor dat ik een aflevering wilde maken waarin Chucky, zonder ooit iets ongepasts te hebben gezegd, aan het einde van de aflevering, zich gewoon naar de camera wendt en zegt: 'F---, f---, f-- -, f---, f---, f---, f---, f---, f---.'"

"Het is het tegenovergestelde van de manier waarop Spielberg Chucky gebruikte in zijn cameo in Ready Player One. Omdat dat die film een PG-13 was, hadden ze één verplichte F-bom tot hun beschikking en Spielberg koos ervoor om die in te zetten met Chucky, wat ik geweldig vond," rondt Mancini af.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hilarische serie 'Family Reunion' krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

Hilarische serie 'Family Reunion' krijgt vierde seizoen

De hilarische serie 'Family Reunion' zal met zekerheid nog een vierde seizoen krijgen op Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er komt een vierde seizoen van de hilarische reeks Family Reunion! Het beste nieuws moet echter nog komen... We hoeven er namelijk niet eens meer lang op te wachten!

Op het ogenblik dat de McKellans ervoor kiezen om van Seattle te verhuizen naar het platteland van Georgia krijgen ze te maken met een heuse cultuurshock. Hun stadse gewoontes blijken dan ook flink te botsen met de gewoontes op het platteland.

Binnenkort te bekijken
Eén van de bekendste leden van de cast van Family Reunion is natuurlijk Tia Mowry. Zij wist bekendheid te verwerven in de jaren '90 door haar rol in Sister, Sister. Daarin speelde ze natuurlijk samen met haar tweelingzus Tamera.

Het spreekt voor zich dat Mowry niet alleen maar te zien was in Sister, Sister. Zo had ze ook een rol in bijvoorbeeld de film The Hot Chick.

Het vierde seizoen van de serie Family Reunion zal te bekijken zijn vanaf 26 augustus 2021 bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: Lust en passie in 'Too Hot to Handle: Brazil'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Lust en passie in 'Too Hot to Handle: Brazil'

Fans van datingshows worden tegenwoordig werkelijk op hun wenken bediend door Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige maand verscheen het officiële tweede seizoen van de serie Too Hot To Handle op Netflix. Vanaf vandaag is op de streamingdienst ook de variant Too Hot to Handle: Brazil te bekijken!

In Too Hot to Handle: Brazil zijn het deze keer geen Amerikanen, Engelsen en Canadezen die een heet datingavontuur beleven. In plaats daarvan volgen we nu een groep jonge Brazilianen! Zij hebben er duidelijk geen idee van welk avontuur ze precies zijn aangegaan.

Spannende zonvakantie
Voor de groep die we volgen in Too Hot to Handle: Brazil geldt dat ze vermoeden een bloedhete zonvakantie mee te zullen maken. Dit natuurlijk boordevol met liefde en passie. De realiteit is echter net even wat anders. De virtuele assistent Lana is namelijk vastbesloten om roet in het eten te gooien.

Het uiteindelijke doel van dit programma? Innig contact tot een absoluut minimum te beperken. Alleen op die manier zal een gelukkig koppel erin slagen om de hoofdprijs van 82.000 euro in de wacht te slepen.

Ben jij ook benieuwd hoe het er precies aan toe gaat in deze Braziliaanse variant van de populaire datingshow Too Hot to Handle: Brazil? Dan kan je dat vanaf vandaag ontdekken op Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van 'Stranger Things'? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Fan van 'Stranger Things'? Dan hebben we goed nieuws voor je

Mogelijk komt er een spin-off van de serie Stranger Things van Netflix.

Netflix vierde eerder de vijfde verjaardag van Stranger Things. Daarmee werden fans er weer aan herinnerd dat de serie maar lang laat wachten op zijn vierde seizoen. Twee van de vijf jaar brachten we immers door, wachtend op nieuwe afleveringen.

En nu lijkt het erop dat de serie pas volgende zomer meer laat zien van de bende uit Hawkins. Hopelijk is dat het wachten waard, maar het kan ook het begin van het einde zijn van de serie. Bedenkers Matt en Ross Duffer gaven meermaals aan dat ze weten hoe de serie moet eindigen wat hen betreft, en seizoen 5 zal vermoedelijk de laatste worden. Maar niet het laatste seizoen van de serie lijkt het zo.

Mogelijke spin-off
Het gerucht gaat dat Netflix echt dolgraag verder wil met de franchise. En dus zou de streamingdienst een spin-off gaan maken.

Dat stelt althans de site Giant Freakin Robot op basis van anonieme bronnen binnen de streamingdienst. Details zijn er nog niet, dus de verwachtingen moeten we wel enigszins temperen tot er echt grotere bronnen met dit nieuws komen, of Netflix zelf iets aankondigt.

Tegelijk klinkt het gezien de immense populariteit van Stranger Things ook weer niet heel vreemd dat men zou willen overwegen een spin-off te maken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gloednieuwe Netflix-serie boordevol sex, magie en wraak!
Series / Nieuws

Gloednieuwe Netflix-serie boordevol sex, magie en wraak!

De nieuwe serie werd 'Brand New Cherry Flavor' gedoopt en ziet er behoorlijk veelbelovend uit...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de nieuwe serie Brand New Cherry Flavor aangekondigd. De serie belooft vol te staan met sex, magie en wraak. Klinkt veelbelovend toch?!

De serie Brand New Cherry Flavor vertelt het verhaal van Lisa Nova. Zij moet zien te overleven als aspirant-filmregisseur in het Los Angeles van het jaar 1990. Uiteindelijk beslist de dame om een spannende reis te ondernemen helemaal van de straten van L.A. tot de bossen van... Brazilië!

De trailer die reeds de wereld werd ingestuurd maakt duidelijk dat er ook bovennatuurlijke invloeden in het spel zijn. Bijzonder belooft de reeks in ieder geval absoluut te worden!

8 afleveringen
Het eerste seizoen van deze bijzondere, nieuwe serie uit de fabriek van Netflix zal 8 afleveringen gaan bevatten. De reeks komt van de hand van Nick Antosca en Lenore Zion.

Ben jij ook alvast benieuwd naar de eerste beelden van deze gloednieuwe serie? Bekijk ze dan in de onderstaande trailer!

Wanneer we Brand New Cherry Flavor zullen kunnen bekijken op Netflix is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie toont de gruwelijke en schokkende transformatie van elfen tot orcs
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie toont de gruwelijke en schokkende transformatie van elfen tot orcs

De Lord of the Rings-serie gaat mogelijk heel erg ver straks op Amazon.

We horen ineens heel wat nieuws over de aankomende Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video. Gisteren leerden we bijvoorbeeld dat de streamingdienst de rechten op de Silmarillion en de Unfinished Tales van J.R.R. Tolkien kreeg.

Dat stelt men ertoe in staat om niet alleen de schepping van de Ring te tonen, maar bijvoorbeeld ook het ontstaan van de Orcs. Daar hoorden we al eens iets over in de films van Peter Jackson en nu blijkt dat dit geen onzin is.

Gruwelijke martelingen
Volgens The One Ring zit er naakt in Lord of the Rings. Maar niet om naakt; in plaats daarvan zit er een soort bewuste artistieke keuze achter.

De site meldt dat de serie laat zien hoe de eerste Orcs ontstonden. Die ontstaan door de "corruptie van elfen door de duistere krachten". Iets dat gemaakt wordt als "uiterst duister materiaal, dat doet denken aan slachtoffers van concentratiekampen."

Uit de verhalen van Tolkien weten we dat Melkor (later Sauron's meester Morgoth) in de Eerste Era een aantal Elfen weg wist te lokken. Door hen te martelen en te verminken, transformeerde hij hen in Orcs. Die behoorden tot zijn eerste voetsoldaten bij zijn poging om Midden-Aarde te veroveren.

Later wist Sauron zelf de Uruks te maken, Orcs die specifiek gemaakt werden om het tegen mensen op te nemen. Sauruman bracht die evolutie verder met de dodelijke Uruk-Hai.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van 'Fate: The Winx Saga' van Netflix
Series / Video/clip/featurette

Goed nieuws voor fans van 'Fate: The Winx Saga' van Netflix

Fate: the Winx Saga viel niet heel goed bij critici, maar krijgt wel een tweede seizoen.

De opnames van het tweede seizoen van Netflix-serie Fate: The Winx Saga zijn nu officieel van start. De young-adult serie is een live-action verfilming van Nickelodeon's Winx Club.

Deze eerste live-action serie in de franchise debuteerde in januari 2021. Dat met behoorlijk gemengde recensies. Desondanks waren de kijkcijfers goed genoeg voor Netflix om in februari een tweede seizoen te bestellen.

Opnames van start
De live-action serie hanteert een heel andere invalshoek ten aanzien van de wereld van de Winx Club en Alfae College. De serie heeft minder kleurrijke kostuums en een hardere en iets realistischere look en feel.

In de zes afleveringen van het eerste seizoen zagen we bijvoorbeeld Blood Witches, Burned Ones en een poging tot moord. Bovendien eindigde het seizoen met een cliffhanger, waarbij een oeroude kracht ontbrandde in Bloom en Alfea nieuw leiderschap kreeg.

Fans kunnen nu al opgelucht ademhalen ten aanzien van het tweede seizoen. Krap vier maanden nadat het tweede seizoen besteld is, zijn de opnames van het nieuwe seizoen namelijk al van start gegaan.

Dat laat de cast zien, waarbij we ook het nieuwe castlid Paulina Chávez zien. Zij speelt Flora, een personage dat veel fans misten in het eerste seizoen. Hieronder de video:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ben je fan van 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws voor je
Series / Nieuws

Ben je fan van 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws voor je

De Netflix-serie The Witcher is alvast begonnen met werken aan zijn derde seizoen.

We hebben eindelijk een releasedatum voor het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher. Het wachten duurt nog krap een half jaar; vanaf 17 december zien we dan eindelijk de tweede rits afleveringen.

Alsof dat niet genoeg groot nieuws was, horen we nu via de betrouwbare fansite Redanian Intelligence dat de schrijvers al begonnen zijn met het derde seizoen. Dat is dus goed nieuws voor fans van de boeken en de serie!

Derde seizoen
Bronnen van Redanian Intelligence melden dat het schrijven officieel begonnen is. Dat terwijl er nog geen bevestiging is vanuit Netflix dat de serie echt een derde seizoen krijgt. Maar goed, men gaat daar wel van uit, wat niet gek is.

De WitcherCon waarbij Netflix samen met CD Projekt Red heel wat nadruk legde op de televisieserie, was namelijk een groot succes.

Netflix zet groot in op de franchise. Zo krijgen we in augustus de film The Witcher: Nightmare of the Wolf te zien. En dan is er volgend jaar nog een prequelserie: The Witcher: Blood Origin.

Het tweede seizoen van The Witcher speelt zich na de Battle of Sodden af. Geralt of Rivia neemt Princess Cirilla daarom mee naar zijn jeugdthuis, Kaer Morhen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' bevat naakt, tegen de petitie van duizenden fans in
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' bevat naakt, tegen de petitie van duizenden fans in

De serie Lord of the Rings van Amazon Prime Video bevat naakt.

De aankomende Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video ligt onder een vergrootglas. Gek is dat niet, want het verhaal ging enige tijd geleden dat er naakt en seks in de serie zou zitten.

Vervolgens besloten een aantal fans om een petitie te lanceren tegen naakt in de serie. Maar die lijkt in zekere zin weinig uitgehaald te hebben. De site The One Ring meldt namelijk dat er toch naakt in de serie zit. Maar het zal geen seksuele content zijn waar fans voor vreesden.

Naakt, maar geen seks
The One Ring stelt dat de serie laat zien hoe elfen veranderd werden in de eerste orcs. Dat wordt in beeld gebracht. Het gaat daarmee ook om behoorlijk duistere scènes, tegelijk ook materiaal dat behoorlijk ambitieus is.

"Naakt is schaars en niet geseksualiseerd, in tegenstelling tot wat eerder gedacht werd," schrijft de site. "Het is een artistieke keuze die een heel duister thema vertegenwoordigt."

De Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video speelt zich af tijdens de Tweede Era. Dat is na de verbanning van Morgoth en na het scheppen van de Orcs.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-cast plaatst gave throwback foto
Series / Foto's

'The Big Bang Theory'-cast plaatst gave throwback foto

Een van de castleden van The Big Bang Theory deelt een oud beeld vanaf de set.

Actrice Mayim Bialik deelde een mooi beeld van achter de schermen bij The Big Bang Theory. We zien haar samen met Sheldon-acteur Jim Parsons, terwijl ze even pauze hebben van de opnames.

Bialik speelde in de serie de rol van Amy Farrah Fowler in de hitserie van CBS. Ze werd net als Melissa Rauch wat later toegevoegd aan het ensemble, maar speelde desalniettemin een cruciale rol. Haar personage was belangrijk voor het leven van Sheldon en wist hem te helpen een Nobelprijs te winnen.

Sheldon en Amy
The Big Bang Theory begon in 2007 en toen was alleen Kaley Cuoco's Penny een voornaam vrouwelijk personage. Dat veranderde toen CBS besloot om Sheldon en Howard ook een liefde te geven. Amy en Bernie werden daarop cruciaal onderdeel van de serie tto deze in 2019 afgerond werd.

Hoewel de sitcom nog goed bekeken werd en de cast immens populair was, besloot Parsons te stoppen met de serie om zich op andere projecten te richten.

Het werd tijd om de serie af te ronden. Twee jaar later blikt Bialik terug met onderstaande foto. Ze plaatste hem op Instagram en schreef niet op wanneer de foto gemaakt werd. Wel zien we dat haar coster niet zijn standaard tweelaagse shirt draagt, waarmee het een beeld van achter de schermen is.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al controversiële 'The Boys'-aflevering is je reinste porno
Series / Nieuws

Nu al controversiële 'The Boys'-aflevering is je reinste porno

Herogasm van de serie The Boys van Amazon Prime Video gaat echt te ver?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De niet bewerkte beelden van de Herogasm-aflevering van het derde seizoen van The Boys is zonder twijfel X-rated. Dat stelt showrunner Eric Kripke, waarmee de aflevering in principe porno is op dit moment.

Het derde seizoen van The Boys wordt op dit moment opgenomen. Er is dan ook nog geen releasedatum bekend voor de reeks. Wel weten we dat Herogasm in de reeks zit.

Gigantische orgie
De Herogasm werd onlangs al geteasd door Kripke, die toen al vertelde het een compleet gestoorde aflevering te vinden. Hij durfde in eerste instantie niet direct met Herogasm te komen, vanwege het verhaal.

Herogasm is in de comics namelijk een verhaallijn waarin de Boys undercover gaan bij een jaarlijkse retraite van de supes van de wereld. Onder het mom van een grote ramp, komen de supes allemaal samen in een enorme orgie.

"De dailies zijn echt gestoord. Als we alles zouden laten zien dat in de dailies zit, zou het zonder twijfel rated X zijn," aldus Kripke.

"Ik kan niet eens begrijpen wat we allemaal opgenomen hebben. We zorgen er straks voor dat we precies op de juiste grens lopen en dat we te ver gaan, maar niet op de verkeerde manier. Dus waarschijnlijk moeten we onszelf hard censureren. Maar voor iedereen die fan is van de boeken en vooral van Herogasm, hen kan ik geruststellen: je krijgt de complete Herogasm-ervaring. Dat is geen vraag."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek'-makers zijn enorm hoopvol over deze extra serie
Series / Nieuws

'Star Trek'-makers zijn enorm hoopvol over deze extra serie

Er werd een Star Trek-serie aangekondigd rond Section 31, maar die kwam er nog niet?

Sinds haar debuut in Star Trek: Discovery zijn heel wat mensen fan van Emperor Georgiou. Maar hoewel er een serie voor het personage van Michelle Yeoh aangekondigd werd, is de status daarvan onduidelijk.

Het plan was lange tijd om de pilot van Section 31, zoals de spin-off zou gaan heten, direct na het einde van de opnames van het derde seizoen van Star Trek: Discovery op te nemen. Maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Toch optimistisch blijven
Er zijn op dit moment vijf Star Trek-series in de maak. De producenten besloten daarom deze serie voorlopig on hold te zetten.

Toch houdt Alex Kurtzman hoop dat het project er komt. "We hebben een aantal scenario's klaar liggen voor Section 31. Eerlijk gezegd heeft COVID alles op z'n kop gezet voor iedereen en voor elke serie," legde Kurtzman recent uit.

"We hebben een heel specifiek schema dat vervolgens compleet in de war geschopt werd door COVID. Zelfs het vierde seizoen van Discovery ging vele maanden later van start dan oorspronkelijk gepland, en dat geldt ook voor Picard. Alles is uitgesteld. Dus we bevinden ons op een goed spoor met Section 31 en ik ben er heel optimistisch over."

Nu dus maar afwachten tot de serie er komt!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-maker vindt een nieuwe serie
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-maker vindt een nieuwe serie

Alan Taylor gaat afleveringen regisseren van de serie Interview with the Vampire.

AMC heeft regisseur Alan Taylor ingehuurd om de Interview with the Vampire-serie te maken. Hij baseert zich op het gelijknamige boek van Anne Rice uit 1976, waarmee haar schrijfcarrière gelanceerd werd.

Het boek werd in 1994 al eens verfilmd, met hoofdrollen voor Tom Cruise, Brad Pitt en Kirsten Dunst. De film was ook een hit, met een box office verdienste van 224 miljoen dollar. Sindsdien verschenen er meerdere films, maar echt succesvol waren die niet.

Nieuwe serie
Er zijn sinds die tijd heel wat pogingen gedaan om de Vampire Chronicles-franchise van Anne Rice opnieuw te verfilmen. Universal Pictures en Imagine Entertainment wilden al, maar slaagden niet, waarop de rechten in 2014 terugvloeiden naar Rice. Zij verkocht ze aan Hulu, maar ook zij slaagden niet waarna de rechten in 2019 weer in handen van Rice kwamen.

Maar recent liet AMC weten de rechten gekocht te hebben en een acht afleveringen tellende serie te zullen maken.

Vandaag blijkt dat Alan Taylor ingehuurd is om de eerste twee afleveringen te regisseren. Hij staat vooral bekend als een blockbuster-regisseur voor televisieseries, met als hoogtepunt Game of Thrones. De serie moet volgend jaar te zien zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze terugkeer in 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' hadden we niet verwacht
Series / Nieuws

Deze terugkeer in 'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' hadden we niet verwacht

De terugkeer van C-3P0 en R2-D2 hadden we niet zien aankomen in de serie van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu de opnames van de Star Wars-serie Obi-Wan Kenobi in volle gang zijn, horen we steeds meer over het project. Zo horen we vandaag dat C-3PO en R2-D2 in de televisieserie zouden zitten.

De serie is het langverwachte project rond Ewan McGregor's Obi-Wan Kenobi en speelt zich af tussen de films Revenge of the Sith en A New Hope. We zien hoe Kenobi omgaat met zijn ballingschap op woestijnplaneet Tatooine.

Oude bekenden
We hadden natuurlijk al het vermoeden dat de serie rond Obi-Wan Kenobi niet alleen om hem zou draaien. Disney en Lucasfilm blijken nu echt de kans aangegrepen te hebben om oude bekenden terug te brengen.

Vandaag horen we dat ook C-3PO en R2-D2 te zien zullen zijn in de televisieserie. Dat meldt Latino Review Movie op basis van zijn anonieme bronnen binnen de productie.

"Ja, het klinkt logisch dat Leia te zien is, dus zijn Artoo en Threepio dat dan ook? LRM kan exclusief onthullen dat zowel Artoo als Threepio een verschijning hebben binnen Obi-Wan Kenobi. We kunnen niet zeggen hoe groot hun rol zal zijn, maar ze zitten er in."

Dat belooft dus wat voor de serie!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Armor Wars': Hoe staat het er eigenlijk voor met deze Disney+-serie?
Series / Nieuws

'Armor Wars': Hoe staat het er eigenlijk voor met deze Disney+-serie?

Don Cheadle geeft tijdens een interview een nieuwe update over Armor Wars.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios werkt hard aan heel wat originele producties voor op Disney+. Eentje waar fans nog heel wat vragen bij hebben is de serie Armor Wars.

Armor Wars duikt in het verhaal van Rhodey, de beste vriend van Iron Man. De rol wordt wederom gespeeld door acteur Don Cheadle, een soldaat die uiteindelijk Avenger werd en de naam War Machine op zich nam.

Hard in de maak
De serie moet volgend jaar al te zien zijn op streamingdienst Disney+. Volgens acteur Cheadle is het slechts een kwestie van tijd voordat hij op de set moet verschijnen.

"Alles wat ik weet, is dat we over een paar weken een ruimte betreden en gaan proberen het verhaal te breken en het wie, wat, wanneer en waar in kaart zullen brengen," aldus de acteur. "Het is echt heel vroeg in het stadium van ontwikkeling, dus ik zou nog niets kunnen verklappen, zelfs als ik zou willen. Ik weet niet wat er gaat gebeuren."

Details zijn schaars. Maar we weten dat de serie als uitgangspunt heeft dat de technologie van Tony Stark in de verkeerde handen valt. Aan War Machine de taak dit op te lossen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix krijgt een opvallende werktitel
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-serie van Netflix krijgt een opvallende werktitel

De serie Avatar: The Last Airbender van Netflix heeft een interessante werktitel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na een opvallend lange stilte, horen we eindelijk wat meer over de geplande live-action serie van Netflix rond Avatar: The Last Airbender. Zo bleek dat de opnames dit najaar van start moeten gaan. En nu weten we ook wat de werktitel is.

Bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko tekenden in eerste instantie voor de serie van Netflix. Vervolgens vertrokken ze na een vrij publiekelijk statement en ging Netflix alsnog door met het project, terwijl het tweetal een eigen studio rond de franchise mocht opbouwen.

Een werktitel
Via Hollywood North horen we nu dat de serie als werktitel Trade Winds heeft. Wat Netflix daarmee bedoelt te zeggen is niet bekend. Meestal reflecteren werktitels van dit soort producties iets van de richting van het project.

Hoe dan ook weten we dat de opnames in de herfst kunnen beginnen. Dat zou betekenen dat er snel meer bekend wordt gemaakt, want er moet nog een cast en crew gevonden worden.

Het gerucht is dat na het vertrek van DiMartino en Konietzko uiteindelijk Albert Kim tekende voor de positie van showrunner. Netflix houdt natuurlijk vertrouwen in het project: "hoewel ze gekozen hebben het live-action project te verlaten, houden wij vertrouwen in het creatieve team en hun verfilming."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' breekt een belangrijk Marvel-record met de seizoensfinale
Series / Nieuws

'Loki' breekt een belangrijk Marvel-record met de seizoensfinale

De finale van de serie Loki breekt een record voor Marvel Studios-series op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De finale van Loki was afgelopen week op woensdag te zien op Disney+. En blijkt een recordhouder voor de streamingdienst.

Nadat de serie op 9 juni al debuteerde met een nieuw record voor de Marvel-series op Disney+, blijkt de finale het nu ook wel heel goed te doen. De seizoensfinale, For All Time. Always. werd door 1,9 miljoen Amerikaanse huishoudens bekeken. Ter vergelijking: The Season Finale van WandaVision trok er 1,4 miljoen en The Falcon and the Winter Soldier eindigde met One World, One People op 1,7 miljoen kijkers.

Prima bekeken
Deadline meldt verder prima kijkcijfers rond de serie. In het Verenigd Koninkrijk werd de finale door 300.000 mensen bekeken, in Duitsland 96.000 en in Australië door 12.000. Dat is meer dan bij de andere series van Marvel Studios op Disney+.

Zo trok WandaVision met zijn finale 209.000 kijkers in het Verenigd Koninkrijk, 42.000 in Duitsland en 7.000 in Australië. Voor The Falcon and the Winter Soldier geldt dat de serie er 254.000 trok in het Verenigd Koninkrijk, 78.000 in Duitsland en 10.000 in Australië.

De serie Loki wordt de eerste van Marvel Studios die een tweede seizoen krijgt op Disney+. Daarvoor keert regisseur Kate Herron niet terug.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ray Donovan' voegt opvallend nieuw castlid toe
Series / Nieuws

'Ray Donovan' voegt opvallend nieuw castlid toe

Maak je maar op voor de Ray Donovan-film, waar veel van af gaat hangen.

Eerder dit jaar bleek ineens dat de serie Ray Donovan niet vernieuwd was voor een laatste seizoen. Wel besloot televisiezender Showtime een film te maken, die dan het verhaal kon afronden.

Nu weten we iets meer over wat we mogen verwachten van de film. Via Deadline leren we dat er een jongere versie van het personage van Liev Schreiber te zien zal zijn.

Jongere Ray Donovan
Deadline weet te melden dat acteur Chris Gray de rol van een jonge Ray speelt. Deadline omschrijft hem als volgt: "Net als zijn oudere zelf, is hij een fysiek imposante jonge man, die heel veel over kan brengen met een enkel woord en kalm blijft in de meest stressvolle tijden."

De film rondt het verhaal van Ray Donovan af, nadat er zeven toffe seizoenen te zien waren op Showtime.

Waarom de televisiezender besloten heeft te stoppen met Ray Donovan is niet bekend. Wel liet de baas, Gary Levine, weten het verhaal te willen afronden voor de fans. De nieuwe film laat zien hoe Mickey op de vlucht is en Ray vastbesloten is hem te stoppen. En dat wordt verweven met hun 'oorsprongsverhaal' dertig jaar eerder.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.