Marvel bevestigt nog méér series in 2021

Marvel bevestigt nog méér series in 2021

We kregen er al vier en nu wordt duidelijk dat we er nog minimaal drie krijgen.

Bram de Groot, 22 juli 2021 om 09:10

Eerder deze maand verscheen Black Widow in de Nederlandse bioscopen en werd Loki afgerond op Disney+. In het laatste half jaar hebben we nog minimaal drie series te goed op Disney+.
In de bioscopen verschijnen nog de films Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals en Spider-Man: No Way Home. Ook op Disney+ krijgen we nog (minimaal) twee Marvel-series te zien. Dit bevestigde Marvel executive Victoria Alonso.

Nog drie Marvel-series in 2021
Na Loki, The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision krijgen we volgens Alonso ook nog Ms. Marvel en Hawkeye te zien, en wel voor het einde van het jaar.

Duidelijk is al dat vanaf 11 augustus de animatieserie What If...? is te volgen op de streamingdienst. Naar verwachting rond de tiendelige serie op 13 oktober af. Dat betekent dat er nog elf weken over zijn voor Ms. Marvel en Hawkeye.

De kans is dus groot dat één van de series pas in 2022 eindigt. Volgend jaar zouden sowieso Moon Knight, She-Hulk, Secret Invasion en het tweede seizoen van What If...? moeten verschijnen. Ook Ironheart en Armor Wars zouden in 2022 kunnen verschijnen.


Bron: Variety

Lees meer over: marvel, Hawkeye, Ms Marvel, Moon Knight, She Hulk, Secret Invasion

Populair nieuws