search

Ons nieuws van donderdag 22 juli 2021

3 series op Netflix om in één ruk te bingen
Series / Featured

3 series op Netflix om in één ruk te bingen

Opvallende series op Netflix die je eigenlijk gezien zou moeten hebben.

Hieronder tips voor drie stevige misdaad-/actieseries die je gewoon op Netflix vindt. Gewoon even kijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Prison Break | Bing nu! | 5 seizoenen

Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River-gevangenis te bevrijden. Met onder meer Wentworth Miller, Dominic Purcell, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Sarah Wayne Callies en Wade Williams.




La casa de papel | Bing nu! | 4 seizoenen

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Met rollen voor Úrsula Corberó, Itziar Ituño, ílvaro Morte, Paco Tous, Enrique Arce, Pedro Alonso en Marí­a Pedraza.




The Punisher | Bing nu! | 2 seizoenen

Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering. Met onder meer Jon Bernthal, Ebon Moss-Bachrach, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Jason R. Moore en Daniel Webber.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel komt met trailer voor gave 'Loki'-documentaire
Series / Trailer

Marvel komt met trailer voor gave 'Loki'-documentaire

Disney komt met een uitgebreide blik achter de schermen van de populaire serie!

Marvel heeft vandaag de trailer onthuld voor het nieuwste deel in de docu-serie Marvel Studios: Assembled. En het is een bijzonder deel, want er wordt onthuld hoe de verschillende afleveringen van het eerste seizoen van [i]Loki zijn gemaakt.[/b]

Eerder verschenen op Disney+ al documentaires over het maken van WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier. Ditzelfde wordt ook later dit jaar gedaan voor Black Widow en Hawkeye.

Rommelen met tijdlijnen
De serie Loki werd bedacht door Rick and Morty-alumnus Michael Waldron en vertelt het verhaal van de God of Mischief na de gebeurtenissen van de 'time heist' uit Avengers: Endgame. Hierbij wist Loki te ontsnappen met de Tesseract. Niet lang erna wordt hij echter opgepakt door de Time Variance Authority, wat zorgt voor een avontuur dat tijd en logica ontstijgt.

Net een week nadat het eerste seizoen eindigde, heeft Marvel Studios nu dus de trailer van Marvel Studios Assembled: The Making of Loki vrijgegeven. Niet alleen zien we blikken op Jonathan Majors als He Who Remains en Richard E. Grant als Classic Loki, maar wordt ook de onthulling gedaan dat de docu nú is te streamen via Disney+!

Bekijk hieronder de trailer van The Making of Loki:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze rol in Marvel-serie 'She-Hulk' voor 'Arrow'-acteur
Series / Nieuws

Mysterieuze rol in Marvel-serie 'She-Hulk' voor 'Arrow'-acteur

De nieuwe Marvel-serie wordt op dit moment opgenomen en ook Josh Segarra heeft een rol.

Sinds maart dit jaar wordt de serie She-Hulk van Marvel Studios en Disney+ opgenomen. In de superheldenserie speelt actrice Tatiana Maslany de rol van Jennifer Walters / She-Hulk en krijgen we ook namen als Mark Ruffalo, Tim Roth, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry en Jameela Jamil te zien.

Nu is er opnieuw een acteur bekend geworden die een rol zal hebben in de serie van showrunner Jessica Gao. Het is namelijk acteur Josh Segarra, bekend van zijn rol als Adrian Chase / Prometheus / The Hood (Earth-2) in Arrow, die te zien zal zijn.

Josh Segarra in She-Hulk
Het is nog onbekend welke rol hij gaat spelen. De acteur is ook bekend uit onder meer HBO Max' The Other Two en titels als Orange is the New Black, Katy Keene en Trainwreck.

Andere nieuwe personages komen van Ginger Gonzaga, die de beste vriend van Jennifer Walters speelt, en Jameela Jamil die te zien als Titania, een rivaal van She-Hulk met ongelooflijke krachten. Ruffalo zien we weer als Bruce Banner / Hulk en Tim Roth keert terug als Emil Blonsky / Abomination.

She-Hulk moet in 2022 op Disney+ gaan verschijnen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De nieuwe personages in 'The Witcher' spin-off zijn onthuld door Netflix
Series / Nieuws

De nieuwe personages in 'The Witcher' spin-off zijn onthuld door Netflix

The Witcher: Nightmare of the Wolf komt met heel wat nieuwe personages.

Het is nog even wachten totdat The Witcher seizoen twee op Netflix verschijnt. Gelukkig voor de die-hard fans verschijnt volgende maand de anime The Witcher: Nightmare of the Wolf, waarin uiteraard de nodige nieuwe personages worden onthuld.

Naast dat de eerste teaser verscheen, onthulde Netflix ook enkele details over de belangrijke nieuwe figuren in Nightmare of the Wolf.

Vesemir van Theo James
Het belangrijkste personage is Vesemir. Zijn stem wordt ingesproken Theo James (The Divergent). Het personage wordt omschreven als een roekeloze jonge Witcher, die monsters slacht om een einde te maken aan zijn armoede. In Nightmare of the Wolf gaat beleeft hij een nieuw avontuur wanneer hij een politiek beladen koninkrijk helpt bij het verslaan van een nieuw monster.



Andere nieuwe personages
Tijdens zijn avontuur ontmoet hij ook heel wat nieuwe personages, zoals Tetra (Lara Pulver), Deglan (Graham McTavish) en Lady Zerbst (Mary McDonnell). Op Twitter liet Netflix iets meer los over deze personages. Nightmare of the Wolf verschijnt op 23 augustus.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us' serie wordt adembenemend
Series / Nieuws

'The Last of Us' serie wordt adembenemend

Met rollen voor Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) en Gabriel Luna (Tommy).

HBO Max komt volgend jaar of misschien pas in 2023 met de serie The Last of Us, gebaseerd op de gelijknamige game van Naughty Dog en Sony Computer Entertainment. De opnames vinden nu plaats en de cast is al zeer enthousiast over het eindresultaat.

In gesprek met Total Film liet acteur Jeffrey Pierce, die het personage Perry speelt, weten wat hij van het verhaal vindt. Hij noemt de scripts die hij heeft gelezen "adembenemend" en ziet een enorme uitdaging om de game tot leven te brengen.

"Ik heb een aantal scripts gelezen en ze zijn adembenemend, de toon en textuur van het spel zitten in het verhaal verwerkt. Het is nu vele malen uitdagender omdat je er zoveel meer mee kunt doen doordat we het nu verfilmen, het is niet enkel het spel en de gameplay meer," aldus Pierce.

De beste scripts
"Ik denk dat dit de beste scripts zijn die ik ooit heb gezien wat betreft het detailniveau en textuur," vervolgde hij. "De scripts weten de essentie van Joel en Ellie en alle andere personages vastleggen. Het wordt fenomenaal."

The Last of Us wordt sinds deze maand opgenomen en de camera's draaien tot in juni 2022. Er zijn rollen voor onder meer Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) en Gabriel Luna (Tommy).


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Good Fight' krijgt zesde seizoen
Series / Nieuws

'The Good Fight' krijgt zesde seizoen

Paramount+ heeft duidelijk bijzonder veel vertrouwen in deze reeks met Christine Baranski...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Goed nieuws voor fans van de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight. Paramount+ heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid een zesde seizoen zal verschijnen.

De serie The Good Fight vertelt het verhaal van Diane Lockhart. Haar uitstekende reputatie gaat verloren wanneer er een financieel schandaal aan het licht komt. Ze tracht alles in het werk te stellen om die reputatie te herstellen. Omwille van deze reden sluit ze zich ook aan bij een prominent advocatenkantoor in het Amerikaanse Chicago.

De hoofdrol in de serie The Good Fight is weggelegd voor Christine Baranski. Haar zagen we eerder ook al in de reeks The Good Wife. Op moment van schrijven zijn de eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen verschenen. Toch heeft Paramount+ dus duidelijk voldoende vertrouwen in het project om nu al een zesde seizoen te bestellen.

Emmy Awards
Dat de reeks The Good Fight goed wordt bekeken is een feit. Er is echter meer. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze op moment van schrijven bijvoorbeeld een prima score van 8,3/10.

Wanneer het zesde seizoen wordt verwacht is momenteel uiteraard nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix stuurt spannende trailer 'Control Z' seizoen 2 de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt spannende trailer 'Control Z' seizoen 2 de wereld in

Het tweede seizoen van de serie verschijnt begin augustus op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Mexicaanse reeks Control Z verscheen vorig jaar op Netflix. Dat eerste seizoen bleek meteen een schot in de roos. Nu heeft Netflix de trailer van het tweede seizoen de wereld ingestuurd.

Na het verschijnen van het eerste seizoen van Control Z werd ze in één adem vergeleken met (andere) topseries zoals bijvoorbeeld Pretty Little Liars en Gossip Girl. Ondanks deze vergelijking heeft de reeks nochtans een meeslepende, unieke verhaallijn.

Nieuwe verdachte
Ondanks de goede kijkcijfers kreeg het eerste seizoen van de reeks toch ook wat kritiek te verduren. Zo werd ze vaak als niet boeiend bestempeld. Wel, het lijkt er naar uit te zien dat het tweede seizoen daar verandering in zal brengen.

Control Z speelt zich af op een school. Plots komt het leven op die school op z'n kop te staan wanneer een hack alle intieme geheimen bloot begint te leggen van de scholieren.

In het tweede seizoen duikt er alvast een nieuwe verdachte op van de hack. Dat tweede seizoen is te bekijken bij Netflix vanaf 4 augustus 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix toont opvallende teaser van nieuwe, donkere serie 'Clickbait'
Series / Nieuws

Netflix toont opvallende teaser van nieuwe, donkere serie 'Clickbait'

De gloednieuwe mini-serie moest eigenlijk vorig jaar al te zien zijn bij Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In eerste instantie moest de mini-serie Clickbait vorig jaar verschijnen op streamingdienst Netflix. Corona stak daar echter een stokje voor. Nu is de reeks toch bijna te bekijken op de streamingdienst.

In de serie Clickbait wordt meteen duidelijk gemaakt wat de gevaren nu precies zijn van social media. Plots wordt een familieman ontvoerd en geslagen. Daarna wordt hij achtergelaten met alleen maar een bord waarop staat; "Ik misbruik vrouwen. Bij vijf miljoen views sterf ik".

Adrian Grenier
De hoofdrol in deze reeks is weggelegd voor Adrian Grenier. Hem zagen we eerder ook al in The Devil Wears Prada. De mini-serie zal in totaal bestaan uit acht afleveringen. Ze wordt gemaakt door Tony Ayres en Christian White.

Clickbait is te bekijken bij streamingdienst Netflix vanaf 25 augustus 2021. De onderstaande teaser geeft je alvast een eerste indruk van wat je van de reeks mag verwachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix toont eerste beelden 'ALRawabi School for Girls' serie
Series / Nieuws

Netflix toont eerste beelden 'ALRawabi School for Girls' serie

Er wordt veel verwacht van deze gloednieuwe dramaserie uit het Midden-Oosten...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de eerste beelden getoond van haar gloednieuwe dramaserie ALRawabi School for Girls. De beelden laten alvast het beste vermoeden!

De serie ALRawabi School for Girls vertelt het verhaal van een meisje dat zwaar wordt gepest op school. Ze is echter vastbesloten om wraak te nemen op haar pesters.

Elite
De trailer die door Netflix de wereld werd ingestuurd maakt op zich nog niet veel duidelijk over het verhaal van de aankomende Original van Netflix. Toch lijkt ze in bepaalde opzichten in de voetsporen te treden van de Spaanse Netflix Original Elite.

Net als de reeks Elite speelt ook deze ALRawabi School for Girls zich af op een prestigieuze middelbare school. Daar worden een aantal gewaagde wraakacties gepland. Zo wordt geprobeerd om een groep meiden die een groep buitenbeentjes pesten terug het vuur aan de schenen te leggen.

Wanneer de serie ALRawabi School for Girls op Netflix zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel bevestigt nog méér series in 2021
Series / Nieuws

Marvel bevestigt nog méér series in 2021

We kregen er al vier en nu wordt duidelijk dat we er nog minimaal drie krijgen.

Eerder deze maand verscheen Black Widow in de Nederlandse bioscopen en werd Loki afgerond op Disney+. In het laatste half jaar hebben we nog minimaal drie series te goed op Disney+.

In de bioscopen verschijnen nog de films Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Eternals en Spider-Man: No Way Home. Ook op Disney+ krijgen we nog (minimaal) twee Marvel-series te zien. Dit bevestigde Marvel executive Victoria Alonso.

Nog drie Marvel-series in 2021
Na Loki, The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision krijgen we volgens Alonso ook nog Ms. Marvel en Hawkeye te zien, en wel voor het einde van het jaar.

Duidelijk is al dat vanaf 11 augustus de animatieserie What If...? is te volgen op de streamingdienst. Naar verwachting rond de tiendelige serie op 13 oktober af. Dat betekent dat er nog elf weken over zijn voor Ms. Marvel en Hawkeye.

De kans is dus groot dat één van de series pas in 2022 eindigt. Volgend jaar zouden sowieso Moon Knight, She-Hulk, Secret Invasion en het tweede seizoen van What If...? moeten verschijnen. Ook Ironheart en Armor Wars zouden in 2022 kunnen verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon-hit 'Clarkson's Farm' brengt volgend jaar nog meer plezier
Series / Nieuws

Amazon-hit 'Clarkson's Farm' brengt volgend jaar nog meer plezier

De hilarische serie Clarkson's Farm met Jeremy Clarkson in de hoofdrol keert terug.

Amazon Prime Video laat weten dat Clarkson's Farm een tweede seizoen krijgt. De serie is sinds deze maand exclusief te zien op Prime Video en blijkt een groot succes.

De serie kijkt naar de Diddly Squat Farm, die overgenomen is door Jeremy Clarkson. Jeremy streeft naar diversifiëren, het uitbreiden van zijn beperkte agrarische kennis onder het toeziend oog van zijn no-nonsense team, bestaande uit tractorbestuurder Kaleb, Gerald, adviseur 'Cheerful' Charlie, Jeremy's wederhelft Lisa en nog veel meer.

Tweede seizoen
Seizoen 2 belooft meer humor, triomfen en beproevingen, en natuurlijk meer boerenmisstappen, als we Jeremy & co volgen op hun landbouw avontuur.

"Ik ben erg blij dat iedereen weer wat tijd kan doorbrengen met 'Cheerful' Charlie, Gerald, Lisa en natuurlijk, Kaleb. We zijn zo'n gelukkig team,'' zegt Jeremy Clarkson in een statement over het tweede seizoen.

In het eerste volgen we het slopende en bij vlagen heel hilarische jaar uit het leven van Jeremy Clarkson als boer. Hij kampt met het slechtste landbouwweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf wilde series op Amazon Prime Video die je niet wil missen
Series / Featured

Vijf wilde series op Amazon Prime Video die je niet wil missen

Het aanbod van Amazon Prime Video is groot en blijft groeien. We zetten vijf toffe series op een rij.

Door het aanbod kan het soms moeilijk zijn om te weten wat je moet kijken op Amazon Prime Video. Geen zorgen, want wij helpen je vandaag aan vijf wilde series die je zeker gezien moet hebben.

Clarkson's Farm: Een intens, moeizaam jaar in het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson. Kijk mee met Jeremy en zijn allegaartje van landbouwpartners terwijl ze worstelen met niet-meewerkend weer, ongehoorzame dieren, niet-groeiende gewassen en een onverwachte pandemie. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit hebt gezien.

The Wilds: Een groep tienermeiden met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat ze door een vliegtuigcrash op een onbewoond eiland zijn gestrand. Ze botsen, maar vormen ook een band als ze meer te weten komen over elkaar, hun geheimen en de trauma's die ze hebben meegemaakt. Er zit echter een twist in dit spannende drama, want ze zijn niet per toeval op dit eiland terechtgekomen.

Doom Patrol: DOOM PATROL verbeeldt een van DC's fav. groepen Super Heroes: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane, o.l.v. de moderne, gekke wetenschapper Niles Caulder, alias The Chief. Tot actie gemaand door Cyborg, alias Vic Stone, de Doom Patrol - deels ondersteunende groep, deels Super Hero-team - is een groep superkrachtige freaks die vechten voor een wereld die hen niet moet.

Utopia: De thriller Utopia volgt een groep jonge fans die samenkomt wanneer ze ontdekken dat de samenzwering in een mysterieuze strip, Utopia, echt is. De strip voorspelt de ondergang van de mensheid en de wereld zoals we die kennen. Deze groep underdogs begint aan een gestoord, gevaarlijk avontuur. Wat ze ontdekken, moeten ze gebruiken om zichzelf, elkaar en uiteindelijk de mensheid te redden.

Good Omens: Het einde van de wereld is nabij, waardoor een kieskeurige engel en een uitbundige demon die aardig gesteld zijn op het leven op aarde een onwaarschijnlijke samenwerking moeten aangaan om het armageddon te stoppen. Maar ze zijn de antichrist kwijt, een 11-jarige jongen die geen weet heeft van zijn rol. Hierdoor moeten ze op avontuur om hem te vinden en de wereld te redden voor het te laat is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery': Dit is de echte reden waarom de Federation viel
Series / Featured

'Star Trek: Discovery': Dit is de echte reden waarom de Federation viel

Star Trek: Discovery deed het in zijn derde seizoen volledig anders met een heel andere Federation.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Discovery bracht de USS Discovery en haar crew naar de 32ste eeuw. Daar kwam men erachter dat de Federation niet meer bestaat. Die is door een groot ongeluk ten val gekomen. Een nieuw boek onthult nu wat er precies aan de hand was.

Michael Burnham en haar crew komt aan in een dystopische toekomst waar de Federation ten val is gekomen door The Burn. Dat was het moment waarop dilithium, dat de materie/antimaterie-reactie geleid in de warpmotor van een ruimteschip ontplofte. Interstellair reizen werd ineens onmogelijk.

Wat er mis ging
Het boek Wonderlands van Una McCormack vertelt het verhaal van het eerste jaar van Burnham in de 32ste eeuw, voordat ze de USS Discovery en haar crew weer zag. Ze bekeek historische archieven om te begrijpen wat er gebeurd was.

Volgens het boek begon de val van de Federation al tijdens de Temporal Wars, 150 jaar voor de Burn. De belangen van de vier oprichtende rassen - mensen, Vulcans, Andorians en Tellarites - bleken leidend te zijn. Vele werelden die geleden hadden tijdens de Temporal Wars hadden geleden en werden verlaten. Het idee van solidariteit van de Federation viel nogal in het honderd.

In de jaren voor de Burn werd dilithium schaars, en zocht de Federation nieuwe hulpbronnen. Maar dit onderzoek leek geen prioriteit, met name omdat de banden tussen de Federation-leden al grotendeels vergaan waren. De Burn was dus een culminatie van een proces dat al langer gaande was.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones': Wie is nou de Three-Eyed Raven?
Series / Featured

'Game of Thrones': Wie is nou de Three-Eyed Raven?

We leggen een van de grootste mysteries van Game of Thrones aan je uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones heeft geen enkel moment vragen gesteld over de identiteit van de Three-Eyed Raven. De theorie die vaak door fans aangehangen wordt, is dat hij een Targaryen was. maar wie was hij nou echt?

De HBO-serie onthulde heel veel details, maar ook heel veel niet wat nou de echte identiteit van het personage was. Maar hints zijn er genoeg.

De Three-Eyed Raven
De Three-Eyed Raven die we in seizoen 6 leerden kennen werd gespeeld door Max von Sydow. Hij was de laatste mens die een 'greenseer' was, maar werd wel opgevolgd door Brandon Stark. Sterker nog, hij trainde Bran en die zag tijdens zijn training alle tijdlijnen, waaronder ook de geschiedenis van de White Walkers, Lyanna's huwelijk met Rhaegar en hoe Wylis Hodor werd.

De Three-Eyed Raven was een belangrijk aspect van de verhaallijn van Bran. Maar wie hij dan was? Daarvoor moeten we af gaan op de hints.

Brynden Rivers
De boeken hinten ernaar dat hij Brynden Rivers was, een Targaryen-bastaard. Als Bran, Hodor, de familie Reed en Coldhands de grot bereiken, zegt de kraai dat hij ooit Brynden heette. De enige Brynden die enigszins de moeite van het kennen waard was in zijn tijd, was de bastaardzoon van Aegon IV Targaryen.

In de boeken meldt de kraai ook dat hij ooit een vrouw had waar hij naar verlangde, een broer van wie hij hield en een broer die hij haatte. Allemaal zaken die overeenkomen met de achtergrond van Brynden Rivers.

Brynden werd uiteindelijk door zijn vader een wettelijk kind gemaakt, net als de vele andere bastaardkinderen die King Aegon IV had. Denk aan Aegor Rivers, die de Golden Company oprichtte. Brydnen had heel wat titels, waaronder die van Hand of the King, maar werd verbannen naar de Night's Watch door Aegon V.

Tot slot wijzen de boeken op een moedervlek op de kin van Brynden, die eruit ziet als een raaf. Daarom wordt hij wellicht de Three-Eyed Raven genoemd. Komt ook nog eens bij dat Brynden als Lord Commander van de Night's Watch vermist raakte tijdens een missie achter de Wall.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn de beste afleveringen van 'How I Met Your Mother' volgens de makers
Series / Featured

Dit zijn de beste afleveringen van 'How I Met Your Mother' volgens de makers

Met negen seizoenen aan materiaal valt er veel te kiezen bij How I Met Your Mother.

Makers Craig Thomas en Carter Bays onthullen voor het eerst hun favoriete afleveringen van How I Met Your Mother. De twee deden dat tijdens een interview met Entertainment Weekly.

De serie How I Met Your Mother draait om Ted Mosby, die in 2030 zijn kinderen het uitgebreide verhaal verteld van hoe hij hun moeder leerde kennen. Dat begint allemaal in een bar. Met maar liefst 9 seizoenen zijn er veel afleveringen om uit te kiezen.

Favoriete afleveringen
How I Met Your Mother is losjes gebaseerd op de echte vriendschap van Thomas en Bays in New York City. Zo bezien zullen de keuzes je niet verbazen.

Craig Thomas's favoriete aflevering: Dat was de finale van seizoen 1, Come On. Dat komt volgens Thomas omdat Ted echt helemaal op een persoonlijk hoogtepunt staat met zijn relatie met Robin. De laatste scène staat volgen Thomas voor het leven: het is verdrietig en gelukkig tegelijk.

Carter Bays' favoriete aflevering: Die zit in seizoen 9, en is het oorsprongsverhaal van Tracy - de toekomstige echtgenote van Ted en moeder van zijn kinderen. We leren de acht jaar die zij moest doorstaan en haar gebroken hart dat leidde tot een ontmoeting met Ted.

How I Met Your Father
Momenteel wordt er druk gewerkt aan een spin-off, genaamd How I Met Your Father, waarin we een vrouw ontmoeten die met haar vriendinnen op mannenjacht is. De serie wordt geproduceerd door Thomas en Bays.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.