search
Netflix stuurt spannende trailer 'Control Z' seizoen 2 de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt spannende trailer 'Control Z' seizoen 2 de wereld in

Het tweede seizoen van de serie verschijnt begin augustus op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de Mexicaanse reeks Control Z verscheen vorig jaar op Netflix. Dat eerste seizoen bleek meteen een schot in de roos. Nu heeft Netflix de trailer van het tweede seizoen de wereld ingestuurd.

Na het verschijnen van het eerste seizoen van Control Z werd ze in één adem vergeleken met (andere) topseries zoals bijvoorbeeld Pretty Little Liars en Gossip Girl. Ondanks deze vergelijking heeft de reeks nochtans een meeslepende, unieke verhaallijn.

Nieuwe verdachte
Ondanks de goede kijkcijfers kreeg het eerste seizoen van de reeks toch ook wat kritiek te verduren. Zo werd ze vaak als niet boeiend bestempeld. Wel, het lijkt er naar uit te zien dat het tweede seizoen daar verandering in zal brengen.

Control Z speelt zich af op een school. Plots komt het leven op die school op z'n kop te staan wanneer een hack alle intieme geheimen bloot begint te leggen van de scholieren.

In het tweede seizoen duikt er alvast een nieuwe verdachte op van de hack. Dat tweede seizoen is te bekijken bij Netflix vanaf 4 augustus 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen