'The Good Fight' krijgt zesde seizoen

'The Good Fight' krijgt zesde seizoen

Paramount+ heeft duidelijk bijzonder veel vertrouwen in deze reeks met Christine Baranski...

Geoffrey Ketels, 22 juli 2021 om 11:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de Amerikaanse juridische dramaserie The Good Fight. Paramount+ heeft namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid een zesde seizoen zal verschijnen.
De serie The Good Fight vertelt het verhaal van Diane Lockhart. Haar uitstekende reputatie gaat verloren wanneer er een financieel schandaal aan het licht komt. Ze tracht alles in het werk te stellen om die reputatie te herstellen. Omwille van deze reden sluit ze zich ook aan bij een prominent advocatenkantoor in het Amerikaanse Chicago.

De hoofdrol in de serie The Good Fight is weggelegd voor Christine Baranski. Haar zagen we eerder ook al in de reeks The Good Wife. Op moment van schrijven zijn de eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen verschenen. Toch heeft Paramount+ dus duidelijk voldoende vertrouwen in het project om nu al een zesde seizoen te bestellen.

Emmy Awards
Dat de reeks The Good Fight goed wordt bekeken is een feit. Er is echter meer. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze op moment van schrijven bijvoorbeeld een prima score van 8,3/10.

Wanneer het zesde seizoen wordt verwacht is momenteel uiteraard nog niet bekend.

Lees meer over: The Good Fight, serie, series

Populair nieuws