Deze 3 series kijkt Nederland massaal op Netflix

De nummer een is wederom Virgin River, maar er is een opvallende nieuwe nummer twee.

Jim Pedd, 25-07-2021 23:12

Vandaag zetten we weer de drie series op een rij die Nederland massaal kijkt op Netflix. Opvallend genoeg is de top drie weer deels gewijzigd, maar niet gigantisch.
De serie Virgin River staat net als vorige week weer bovenaan de lijst. Nieuw is de toevoeging van Suits aan de top drie, gevolgd door de nummer twee van vorige week, Never Have I Ever. Daarmee is er dus niet gigantisch veel anders aan 't toplijstje, en blijft Nederland fan van Virgin River met z'n nieuwe, derde, seizoen.

De top drie
Goed, laten we dan eens kijken naar de top drie.

1. Virgin River: Vorige week stond deze serie ook al bovenaan en nog altijd domineren Mel en haar dierbaren. In het derde seizoen steunen zij elkaar door dik en dun: sterfgevallen, brand, voogdijperikelen, scheidingen en nog veel meer.

2. Suits: Suits klom op van een plekje buiten de top drie, naar een plekje er binnen. De negende rits staat nu op Netflix. Als de firma onder streng nieuw toezicht komt te staan, moet iedere partner verantwoording afleggen. Mike Ross keert terug en neemt het op tegen zijn oude mentor Harvey.

3. Never Have I Ever: De hekkensluiter van deze week was vorige week de nummer twee. Een nieuw liefdesleven, een nieuwe klasgenoot en nieuwe redenen om met haar moeder te kibbelen, zorgen dat Devi nog meer moedige, en bedenkelijke, beslissingen neemt.
Lees meer over: Netflix, Top 3, Virgin River, Suits, Never Have I Ever

Populair nieuws