'Virgin River' krijgt bijna zeker een vierde seizoen

'Virgin River' krijgt bijna zeker vierde seizoen

Ook het derde seizoen van de reeks kan weer op prima kijkcijfers rekenen...

Geoffrey Ketels, 19 juli 2021 om 15:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van de serie Virgin River eindigde wederom met een aantal klappers van formaat. Fans van de reeks zitten dan ook met heel wat vragen waar een mogelijks vierde seizoen antwoord op zal moeten geven.
Eigenlijk bestaat er weinig twijfel over dat er nog een vierde seizoen van de serie zal verschijnen. Ondanks het feit dat het allemaal wel erg Amerikaans aandoet kan ze namelijk toch rekenen op een ongelofelijke populariteit.

Opstaan uit de dood
Dat we kunnen stellen dat er bijna met zekerheid een vierde seizoen zal verschijnen is het gevolg van een bekendmaking die één van de leden van de cast heeft gedaan.

In het derde seizoen [opgepast spoilers!!!!] zagen we hoe het personage Lily van actrice Lynda Boyd de strijd tegen kanker verloor. Echter zou de actrice terug te zien zijn in het vierde seizoen... dat dan uiteraard wellicht tijdens flashbacks.

Het vierde seizoen van Virgin River mag dan dus met andere woorden nog niet officieel zijn aangekondigd, dat ze er komt staat zo goed als vast. Wanneer we dat vierde deel dan ongeveer zullen mogen verwachten is uiteraard tot dusver nog koffiedik kijken.

De eerste drie seizoenen van de reeks zijn in ieder geval nu te bekijken bij streamingdienst Netflix.


Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws