'The Walking Dead' vindt een belangrijk personage voor seizoen 11

Weer is er een belangrijk nieuw castlid voor de laatste paar afleveringen.

Jim Pedd, 26-07-2021 06:00

Er is een nieuwe gouverneur in The Walking Dead. Actrice Laila Robins is gecast als Governor Pamela Milton van de Commonwealth. En Josh Hamilton is gecast als Lance Hornsby. De twee hebben een grote rol in de serie en in de laatste paar afleveringen.
Ze voegen zich daarmee bij een aantal andere nieuwe castleden, waaronder Ritchie Coster, Margot Bingham en Michael James Shaw, die allemaal nieuw toegevoegd zijn aan de cast voor het driedelige laatste seizoen.

Heel wat nieuwelingen
Showrunner Angela Kang onthulde de toevoeging van de acteurs aan de cast tijdens de San Diego Comic-Con @ Home.

"We hebben een boel nieuwe personages dit seizoen, maar fans van de comics zullen heel opgewonden worden van onze twee grote nieuwe toevoegingen: de prachtige Laila robins, die de rol van Pamela Milton zal spelen, en de eveneens prachtige Josh Hamilton die de rol van Lance Hornsby speelt."

In de comics behoort Governor Milton tot de bovenklasse van de Commonwealth, de grootste gemeenschap die in de comics onthuld werd. Daar wonen 50.000 mensen in een rits nederzettingen in Ohio, die veilig gehouden worden door Pamela Milton. Zij clasht in de comics met Rick Grimes, die het klassensysteem van die nieuwe beschaving stevig weet uit te dagen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Seizoen 11

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in