search
'Legends of Tomorrow' moet Constantine om deze reden dumpen
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' moet Constantine om deze reden dumpen

Acteur Matt Ryan keert niet meer terug als Constantine, en dat heeft een specifieke reden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Helaas, helaas. Acteur Matt Ryan mag niet langer de rol van John Constantine spelen. Hij was als Constantine te zien in Legends of Tomorrow, maar die rol is nu door z'n neus geboord.

J.J. Abrams en HBO Max hebben een project in de maak rond John Constantine. En precies dat project blijkt de reden te zijn waardoor Ryan niet langer als het personage te zien mag zijn. Alles om verwarring te voorkomen?

Geen Constantine meer
Matt Ryan speelde de rol van John Constantine in een serie op NBC die vrij snel geannuleerd werd. Helaas deed NBC weinig aan marketing voor de serie, waardoor deze geen grote hit bleek te zijn. Fans waren dan ook niet heel erg verbaasd.

Wel voerden ze een campagne om Constantine terug te brengen, wat uiteindelijk gedaan werd door The CW door de superheld toe te voegen aan de cast van Legends of Tomorrow.

Door de plannen van J.J. Abrams houdt het nu echter op. De verhaallijn van Ryan's personage wordt wel netjes afgerond met het zesde seizoen. "Iedereen die van hem weet dat John Constantine uiteindelijk zijn pad in z'n eentje moet voltooien", aldus Ryan over zijn vertrek.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen