'Legends of Tomorrow' onthult nieuwe beelden van seizoen 6 in trailer

'Legends of Tomorrow' nieuwe beelden van seizoen 6

De serie Legends of Tomorrow komt met weer nieuwe beelden van z'n zesde reeks.

Jim Pedd, 26 juli 2021 om 16:57

Tijdens zijn Comic-Con @ Home evenement, kwam The CW met een nieuwe trailer voor het zesde seizoen van de serie Legends of Tomorrow. De trailer omvat de terugkeer van Bishop, Kayla en laat zien dat de Legends de ruimte in gaan.
Ze zullen namelijk moeten vechten met aliens en doen dat in een interstellaire bowlingwedstrijd tijdens het huwelijk van Sara en Ava. De trailer debuteerde dus tijdens het online Comic-Con panel, waar ook heel wat focus kwam te liggen op John Constantine.

Zesde seizoen
De trailer teaset dat we een payoff krijgen voor iets waar fans al langere tijd op wachten: paddenstoelen. In foto's van achter de schermen verschenen buitenaardse paddenstoelen wel vaker en hun doel was de hele tijd niet duidelijk. Maar nu lijkt dat iets duidelijker.

Ook laat de trailer zien dat de Legends een ander spel oppakken dat al de afgelopen afleveringen een rol had: Constantine die het team in een Cluedo-achtige, door magie gedreven, aflevering meeneemt.

Hieronder kan je de beelden zien. Overigens weten we helaas al dat dit seizoen het laatste wordt van John Constantine en acteur Matt Ryan neemt hiermee afscheid van zijn personage. Wel keert Ryan terug in een nieuwe rol in het zevende seizoen.

Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws