Laatste seizoen 'The Walking Dead' onderweg naar Fox en Disney+

'The Walking Dead' S11 onderweg naar Fox & Disney+

Het laatste seizoen zal vrijwel meteen na de uitzending in de VS te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels, 28 juli 2021 om 16:12

Fans van The Walking Dead kunnen al snel na de première in de Verenigde Staten aan de slag gaan met het bekijken van het laatste seizoen. Daarvoor kunnen ze terecht bij twee partijen.
Het elfde seizoen van de successerie The Walking Dead zit er binnenkort aan te komen. Dit laatste seizoen belooft weer ongelofelijk spannend te worden en dus kunnen veel fans al niet wachten om ze te kunnen bekijken. Lang hoef je daarvoor deze keer ook helemaal geen geduld te koesteren.

Reeds de dag na de première in de Verenigde Staten kan het elfde seizoen van deze reeks eveneens worden bekeken in Nederland. Dit betekent concreet dat de eerste aflevering van het finale seizoen reeds te zien zal zijn in Nederland op 23 augustus. Die aflevering zal zowel te bekijken zijn bij FOX als bij Disney+.

Wekelijkse afleveringen
Voor alle duidelijkheid, het spreekt voor zich dat de nieuwe afleveringen telkens wekelijks worden toegevoegd. Dit dus telkens zowel bij Fox als bij Disney+. Zo kunnen mensen zelf kiezen bij welke partij ze de afleveringen het liefst willen bekijken.

The Walking Dead ging in première in het jaar 2010 en kreeg dus uiteindelijk elf seizoenen. Het elfde en laatste seizoen bestaat uit 24 afleveringen.

Wie alvast even een voorsmaakje wil krijgen van het laatste seizoen kan daarvoor de onderstaande trailer bekijken.


Lees meer over: The Walking Dead, serie, series, Fox, Disney

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws