Nieuw op Netflix: 'De slechtste serie ooit' (of toch niet?)

Nieuw op Netflix: 'De slechtste serie ooit'

Zijn de vernietigende reviews die deze serie heeft gekregen terecht of niet?

Geoffrey Ketels, 28 juli 2021 om 16:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is reeds behoorlijk wat gezegd en geschreven over de nieuwe Netflix-original Racket Boys. Helaas niet zoveel positiefs... De reeks wordt namelijk bestempeld als de slechtste serie ooit gemaakt. Of dat wel echt terecht is, is echter nog maar zeer de vraag.
Het staat als een paal boven water dat Netflix de voorbije jaren tal van prachtige series op de markt heeft gebracht. Zo nu en dan valt er echter al eens één door de mand. Dat is misschien nog wel het minste wat we kunnen zeggen van deze Aziatische Racket Boys.

1,1/10
Racket Boys mag nu dan nog maar net bij ons te bekijken zijn bij Netflix, in Azië is de serie reeds even uit. Daar heeft het niet bepaald kunnen overtuigen. Heel wat negatieve reviews waren haar deel en ook op bijvoorbeeld de gespecialiseerde website IMDB is de score om te huilen. Daar krijgt de reeks namelijk slechts 1,1/10.

De vraag die we ons eigenlijk verplicht moeten stellen is of de negatieve reviews die zijn verschenen nu daadwerkelijk terecht zijn of niet. De serie Racket Boys vertelt het verhaal van een groepje zestienjarige jongens en meisjes. Zij zijn allen lid van een badmintonclubje en krijgen af te rekenen met verschillende uitdagingen.

Ondanks de slechte recensies is het wel zo dat de reeks in thuisland Korea prima kijkcijfers weet te realiseren. Zijn de negatieve reviews dan toch sterk overdreven? Je kan het vanaf nu zelf ontdekken bij Netflix!


Lees meer over: Racket Boys, serie, series, Netflix

Populair nieuws